Wspieramy koleżankę nickiem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Zlotko4, 19 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zlotko4

Zlotko4 User

Witam.
    Chciałbym poznać opinie graczy na temat "obraźliwego" nicku , za który otrzymałem bana na konto(2dni).
    Wyjaśnienie znaczenia nicku:
    *klik*. Mój nick oznacza hipoterapie która ma pomóc mojej koleżance Izeczce wspieram ją psychicznie i duchowo.A więc proszę wszystkich graczy aby wyrazili swoją opinie na temat w/w tematu.

Musiałem edytować znaczenie Twojego nicku, ponieważ brzmi trochę dziwnie.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 grudnia 2015
  2. NOxUS

NOxUS User

Uważam iż powyższy nick nie jest obraźliwy.Bardzo milo z twojej strony że wspierasz koleżankę.

Zlotko4 lubi to.
  3. 20Aniel00

20Aniel00 User

Nick nie jest obraźliwy.Ale to BP ono się przyczepy do byle czego ;)

4. W wolnej chwili zgłoszę się do wolnej osoby zajmującej się czatem i omówię kwestię Twojego nicku. Proszę o niepodawanie nicku ani na forum, ani nigdzie indziej, gdyż niektórzy gracze mogą zrozumieć go nieco źle. Proszę również o cierpliwość w Tej sprawie i czekanie na odpowiednie kroki, których się wkrótce podejmiemy ;)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. Zlotko4

Zlotko4 User

MOD_SZYBKACOBRA
    Po to napisałem wyjaśnienie nicku aby nie było nieporozumień. Z powodu twojej ingerencji w mój post gracze nie będą mogli wypowiedzieć swojej opini.

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

A ja temat zamykam ponieważ łamie on regulamin forum:
    2.10. Podważanie decyzji członków ekipy/skargi na ekipę
    Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją członka ekipy, to możesz napisać skargę w odpowiednim dziale na forum. Na forach, które nie posiadają działu skarg, zgłoszenie należy kierować bezpośrednio do pomocy technicznej. Zabronione jest omawianie decyzji ekipy w wątkach innych niż do tego przeznaczone.
    Wszelkie kwestie na ten temat proszę o zgłaszanie do pomocy technicznej. Tutaj zakładam kłódkę.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.