Wszystko dotyczące ZETY! PILNE

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czesiek®, 2 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czesiek®

Czesiek® User

Witam, właśnie złożyłem zete i mam parę pytań, nie robiłem jej nigdy więc sie obawiam

1)Jakie konfy pod golca ?
    2)Czy dam rade?
    Golec 31 LF-3 1 LF-4, 14 BO-2, dość dużo generatorów, full drony na 13 lv i 1 na 16, 8 PP
    3) Jak ją robić są jakieś porady ? Macie jakieś ?

2. RONDO13

RONDO13 User

1. Jeśli masz ćmę to 1 konfa full speed druga czołg. A jak nie masz to standardowy czołg + ucieczkowa.
    2. Z takim wyposażeniem spokojnie zrobisz nawet z x1.
    3. Orbitkować wystarczy a alienki jak zaczną uciekać to możesz dobijać albo na sam koniec je ubić.
    Mam nadzieję że pomogłem. ;)

3. Czesiek®

Czesiek® User

Ok, dzięki a ile ją sie robi ? i nie nie mam ćmy :/ i jak ta ucieczkowa wygląda

4. RONDO13

RONDO13 User

Zależy ale z godzinka Ci min zejdzie. :p
    No ucieczkowa... Full napęd + full bo2 na dronach choć możesz zawsze dać tam lasery. ;)

Ostatnie edytowanie: 2 kwietnia 2015
  5. -Yang-[]

-Yang-[] User

ja robię golcem z designem na poważanie i nietoperkiem z x1, plus kamyk. Schodzi mniej więcej godzinkę jak mi się nie chce tłuc z laserów i prawie sam kamyk, a jak mi się chce to 40 min gdzieś.

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.