Pomoc techniczna Wszystko jest "zamrożone"Czyli realistyczny event

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PZL11, 5 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PZL11

PZL11 User

Witam, podczas gry nastąpiło rozłączenie z serwerem, nie mogłem się ponownie połączyć strona główna działała ale informacje na pasku stały w miejscu, aukcje były bez tła a o hangarze można było zapomnieć I ten przycisk start, który można klikać ile wlezie(jest animacja) ale nie powoduje to żadnej reakcji, nawet nie otwiera się drugie okno z grą
    Edit: Wszytko już w porządku ale trochę to trwało Mógłby ktoś podać co mogło być tego przyczyną?

2. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Ja mam tak od kilku tygodni, od ok 19-tej a weekendy jeszcze wcześniej nie idzie zalogować się na mapę (GE1). Co jakiś czas próbuję ale zawsze bez skutku. Mogę w miarę normalnie grać tylko do południa. Nawet już nie zgłaszam tego do suportu.
    Dlatego nawet przestałem odnawiać premkę i inne bonusy. Te obecne się skończą i podziękuję.
    Tak sobie wymyśliłem że BP w taki właśnie sposób powoli zniechęca ludzi do grania. Celowo.

3. PZL11

PZL11 User

Ja na PL3 tak więc nwm jak sytuacja u cb... Ciekawi mnie przepustowość ich serwerów i ich lokalizacja, chociaż to gra przeglądarkowa, nie należy się spodziewać nie wiadomo czego Co do zniechęcania, odnoszę coraz większe wrażenie, że jeśli nie wypuszczą clienta to będzie koniec Przynajmniej mieli by więcej potencjalnych odbiorców ale to tylko takie moje gdybanie

4. MOD_Moth

MOD_Moth User

Brak aktywności zmykam.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.