Wszystko się kiedyś kończy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kris0211., 26 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kris0211.

kris0211. User

Witam (choć może raczej powinienem powiedzieć "Żegnam).

Od jakiegoś czasu DO nie sprawia mi już żadnej przyjemności. Posunięcia BP oraz zachowanie graczy całkowicie odbiera mi chęci do tej gry. Wszechobecne "mikropłatności", rzekomo wyeliminowane boty i wspomagacze oraz brak towarzystwa do gry sprawia, że nawet nie ma sensu uruchamiać klienta.

Czasy, gdy na mapie było po 100 graczy już nie powrócą. Czasy, gdy na aukcji strzelało się w ciemno, bo "a nuż się uda" - nie powrócą. Czasy, gdy maksymalne hity nie oscylowały by w granicy 200k - nie wrócą. Czasy, gdy nie było ulepszeń, montowni i tym podobnych bajerów - już nie wrócą. Nie oszukujmy się - to były najlepsze czasy.

Z tego co widzę, na forum nie jest lepiej. Wielu starych graczy odchodzi, a tych, którzy byli aktywni kiedy stawiałem pierwsze kroki na forum, pozostała garstka. Straciłem chęć do pisania, a tematy przelatywałem na zasadzie "przeczytaj i zamknij".

Więc chciałem się pożegnać ze wszystkimi. Odchodzenie weteranów tylko świadczy o upadku tej gry. Uznałem, że nie ma sensu, by siedzieć tu do końca świata gry.

Być może kiedyś powrócę, chociaż to mało prawdopodobne. Postaram się przeglądać lub nawet pisać na forum lub pojawić się na chwilę na mapie, ale... rzadko. Może kiedyś przyjdzie mi do głowy jakiś pomysł i wrócę ;)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

EDIT: Moi znajomi mówili, że gdy złożę jakieś wrota, to nastąpi koniec świata/gry. A teraz w Zecie mam 110/111. Hm... to nie może być przypadek :D

Ostatnie edytowanie: 26 sierpnia 2016
    Czempion, Gwiezdna oraz Misiek77 lubią to.
  2. BA_Matroz

BA_Matroz User

No cóż szkoda :(
    Pozostaje tylko życzyć powodzenia w życiu :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. Żegnam Cię :( chce żebyś kiedyś wrócił do gry :) Powodzenia w życiu!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.