Blad Wtyczka Adobe Flash Player jest przestarzała.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika MiT, 5 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MiT

MiT User

Wyskakuje mi taki błąd jak w tytule, nic nie mogę zrobić. Aktualizowałem wtyczke, reinstallowałem, czysciłem dane przegladarki oraz probowałem na Chromie, Mozilli, Operze i za kazdym razem wyskakuje ten błąd. Warto dodac ze nie mam tego problemu nigdzie indziej, tylko w darkorbit.

2. MiT

MiT User

Dziękuję ale niestety, nic z tego :/ Wszystkie opcje były odpowiednio włączone.
    Ogólnie to w czwartek koło 20 zalogowałem się do gry, wylogowałem i nie wyłączałem PC (grałem w inna gierke - nieprzeglądarkową)
    Skończyłem koło 22 i chciałem zalogowac się ponownie - nie udało się. Od tego momentu nie moge nic zrobić. Meh, moze ktos jakies inne sugestie?

3. A pokaż screena jak to wygląda...

-pasztet03- lubi to.
  4. MiT

MiT User

Dobra - odinstalowałem zupełnie Flash Playera i przeglądarki, wszystko od nowa poinstalowałem i działa. Dzięki za pomoc i do zobaczenia na mapach :) Temat do zamknięcia.

5. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam na prośbę autora.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.