wulgarna wiagomość - gdzie zgłosić?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alan.alan.123, 6 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam, mam pytanie, jak mogę zgłosić użytkownika, który użył wobec mnie wulgaryzmów w wiadomości? [​IMG]

2. ooMarloo

ooMarloo User

Najlepiej zrobic screena wrzucic go na jakis serwis i napisac do supportu zalaczajac linka do screena.. Ewentualnie jezeli obrazil cie nie na czacie tylko w wiadomosci na poczte to pewnie Support moze to sam sprawidzic.

3. Support nie ma wglądu w pocztę(nawet tą w grze), a wszelkie obrazy/groźby skierowane w naszą osobę kierujemy do pomocy technicznej podając link do zrzutu ekranu lub dołączając zrzut w postaci załącznika (w tym wypadku musimy czekać na odpowiedź supportu).

Link do zrzutu ekrany (screen shota czyli obrazka) to link do strony na której umieściliśmy obrazek np. fotosik.pl, iv.pl (link bezpośredni do obrazka), link do pliku znajdującego się na naszym dysku(tak jak w wypadku tego posta) nie zadziała ponieważ nikt nie posiada Twojego komputera by móc go zobaczyć.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

4. Goro^^

Goro^^ User

Dodam, że dużo wygodniejsze jest skorzystanie ze scr.shu dobry programik, od razu masz obrazek w necie ( nie to nie jest relama)