Wygodniejsza zmiana statku

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 29 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

Siemanko, być może już taki temat gdzieś był ale ciężko znaleźć bo różnie może być nazwany. Pytanie mam do was czy nie byłoby wygodniejsze gdyby zmieniając statek wyposażenie dronów i peta pozostawało? Nie wiem jak dla was ale dla mnie to męczące robić konfy na wszystkim. Wiem, że taka zmiana odbywa się sporadycznie np na jakiś ewent czy na wrota a myślę bardzo by to wszystkim życie ułatwiło. Zdaję sobie sprawę że te kilka minut które obecnie trzeba poświęcać to nie wiele ale jednak nawet te kilka minut zaoszczędzone w czasie gdy mamy np bostery w perspektywie całego roku daje pewnie ładny wynik. Jestem ciekaw waszego zdania na ten temat więc zachęcam do dyskusji :) Pozdro

2. Było: >zapisywanie konfiguracji<.
    Dlatego temat zamykam :)

Pozdrawiam,

MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.