Wymiana Flaxów na Irysy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Metal_91, 2 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Metal_91

Metal_91 User

A to nie tak, że jednak polska strona ma jakiś kontakt z centralą? Sorry, że nie dałem 2 cytatów w 1 wiadomości. Z jakiegoś powodu nie szło tego zrobić.

2. Koumuru

Koumuru User

Niech mi ktoś wyjaśni, jaki to problem sprzedać flaksa i czekać aż wylicytuje się irys?
    Przecież nikt tego flaksa nie każe sprzedawać dwa dni wcześniej. Można sprawdzić jak przebiega licytacja, i mając tzw pewną kwotę ją postawić, sprzedając 5 minut wcześniej flaksa.
    Gracz który przegra licytację nie zostaje z niczym - jeśli uzbierał na licytację, może przecież postawić te same kredyty w kolejnej godzinie, lub jeśli naprawdę uważa że jego sukces zależy od tego jednego slotu, kupić sobie na ten czas kolejnego flaksa - ani to duży koszt ani duża fatyga.

Kiedyś kredyty z przegranej licytacji po prostu przepadały i nikt nie cierpiał z tego powodu. Godzina z jednym slotem mniej to naprawdę nie jest żadna krzywda.
    A jeśli ktoś naprawdę nie może wytrzymać godziny czy dwóch bez ósmego drona, zawsze może na pewniaka kupić irysa za uridium - i problem z głowy.

3. No niezły pomysł, chociaż ja wolę latać na 7 dronach i po wygranej irka sprzedawać 1 flaxa, aż będę miał full irkow ;)

4. Metal_91

Metal_91 User

Mam pytanie, gdzie można znaleźć info o bonusach za dany lvl danego drona? Kiedyś pamiętałem ale coś już nie mogę tego znaleźć.

5. BP za mało się stara. Może już im brak pomysłów na ułatwienia dla początkujących...

No to ja pomogę.

Wprowadzić na wszystkich mapach dla graczy do 14 levela - level do ustalenia, może być do 21 - licznik mierzący zagrożenia (jak na mapie x-1 oraz x-2).

Dodatkowo po pojawieniu się pięciu wrogów na danej mapie taki gracz otrzymuje bańkę nieśmiertelności.

Pierwsza sugestia za darmo. Następne za uri będą.

A teraz do roboty BP, bo gracze narzekają a wy myślicie że już jest dobrze !

Ostatnie edytowanie: 3 czerwca 2015
    Koumuru lubi to.
  6. Metal_91

Metal_91 User

Zwrot kredytów w razie przegranej to nie żadne "udogodnienie" tylko UREALNIENIE. Na prawdziwej aukcji też myślisz że jak przegrywasz licytację to tracisz kasę? Otóż nie ;)

7. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie - zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.