Pomoc techniczna Wypłacanie kredytów z klanu.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika LynkDynamit, 29 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam pytanko, bo nie mogę nigdzie znaleźć po internetach.
    Rozumiem, że z tygodnia na tydzień maksymalna stawka wypłacalna dla jednego gracza zwiększa się o 5 milionów, zaczynając od 5 milionów.
    Pytanie tylko mam, czy mogę wypłacać kredyty codziennie o możliwą stawkę, czy mogę wypłacać raz na tydzień?
    Przykładowo teraz jestem na poziomie 10 milionów, bo ostatnio wypłaciłem z klanu 10 baniek. Następna wypłata będzie dopiero za tydzień czy mogę codziennie wypłacać 10 milionów?

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Przez pierwszy tydzień w klanie możesz maksymalnie dostać 5 mln kredytów. Kwota ta co tydzień zwiększana jest o 10 mln kredytów. Założmy, że masz do wypłaty 10 mln kredytów więc możesz to wypłacić od razu albo rozłożyć sumę na mniejszą ilość i wypłacać np po 2,5 mln kredytów przez 4 dni. ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. To ja nie rozumiem jak to możliwe, że wypłaciłem z klanu już 20 milionów (2x po 5 i raz 10), jak klan stoi od 23.11.2017 o_O:eek:

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

5. Po pierwsze - czytałem to (co wskazuje pierwsze zdanie mojego posta).
    Po drugie - nie WSZYSTKIE informacje znajdę tam, bo gdybym znalazł wszystkie informacje to nie zakładałbym tego wątku, drogi moderatorze.
    W wątku, który mi pokazujesz napisane jest jasno, że "maksymalna wypłata w pierwszym tygodniu członkostwa w klanie: 5 milionów kredytów". Tymczasem ja w mniej niż tydzień przynależności do klanu zdołałem wypłacić już 20 milionów. Stąd też jest moje pytanie - jak to możliwe? Zamiast zamieszczać linki do nic nie wartych, w danym kontekście, postów - lepiej odpowiedziałbyś co sam o tym sądzisz. Albo przyznał się do tego, że sam nie wiesz i odesłał mnie do działu pomocy technicznej.
    Może tam mi odpowiedzą

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

W ciągu okresu 7 dni każdy członek klanu ma możliwość otrzymania wypłaty z klanu, która jest ograniczona(to oczywiście wiesz). Jak to wygląda w praktyce?
    Na start każdy z członków dostaje limit kredek, jakie może otrzymać od klanu. Przyjmijmy np. 25 mln na tydzień. Jeżeli gracz otrzyma kredki to jego dostępny na dany tydzień limit zostaje pomniejszony o wypłaconą kwotę. Po jakimś czasie nadchodzi dzień X, kiedy limit zostaje odnowiony. I ten dzień pojawia się co tydzień, więc co tydzień następuje odnowienie limitu.

Wypłacenie 20 mln? Jest możliwe. Doszedłeś do klanu, wypłacili ci 5 mln. Potem nadszedł dzień X(np. 2 dni po dojściu do klanu), dzięki czemu zwiększył się i odnowił Twój limit. Tak więc od dnia X mogłeś otrzymać 15 mln, które wnioskuję że dostałeś. Teraz prosta matematyka: 5+15=20. Zgadza się? :p

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

7. To można nazwać odpowiedzią. Dziękuję :)
    Kłódeczka wskazana :p

8. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

A proszę bardzo :p

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.