wyposażenie jest chwilowo niemożliwe

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika MaMuToWo, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MaMuToWo

MaMuToWo User

Nie wiem o co chodzi, mam to od dłuższego czasu. Przez ten błąd miałem przerwę ponad 3 misiące.

http://snag.gy/hopTX.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 listopada 2014
  2. A w czym dokładniej tkwi problem? Jeżeli jesteś w bazie wyposażenie statku jest możliwe(co sygnalizuje napis który widać na screenie), w momencie opuszczenia obszaru bazy, nie można wyposażać statku w ekwipunek.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. Next!

Next! User

Kupiłem dziś 150 000 uri w MHH, czyli 450 000 uri. W związku z czarnym czwartkiem jest informacja, że powinienem otrzymać design Hercules. Nie otrzymałem go. Proszę o informację czy otrzymam go w późniejszym czasie? Do kiedy powinno to nastąpić?

4. BA_THOR

BA_THOR Guest

Z tym musisz się zgłosić do supportu. Na forum nie pomożemy.

Pozdrawiam
    BA_THOR

5. Thor a masz jakies wiadomosci kiedy zostana dopisane herkulesy ja zrobilem 2 x 150 tys urki i jak narazie lipa herkulesow nie ma :(

6. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Odpowiedzi udzielone, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.