Sugestie Wyposażenie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *Corvert*, 13 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *Corvert*

*Corvert* User

Witam bardzo serdecznie, chciałem zapytać i moze podpowiedziec że byłoby fajne ułatwienie gry gdyz daloby sie zapisac stan hangaru na zasadzie ze zakladamy wyposazenie na jeden statek i jak chce sie zmienic trzeba wszystko przekladac i wiadomo ze wszyscy tak robia tracac troche czasu a nie lepiej by bylo jakby dalo sie zapisac wyposazenie na statku po czym to samo wyposazenie zamontowac na inny statek odrazu i tez go zapisac ulatwilo by to troche gre bo nie trzeba by bylo przekladac co chwile wyposazenia chodzi o to ze czasem zbieram pallke czasem boxy a czasem bije allieny i robie wrota meczy mnie przekladanie sie na inne statki co chwile innych graczy zapewne tez to irytuje

vorilhon lubi to.
  2. to raczej nie jest odpowiedni dział dla takiego tematu
    a co do tematu to pomysł juz był taki jednak bez efektu

3. MOD_M4

MOD_M4 Guest

@*Corvert*
    Grogi graczu,
    Proszę tworzyć tematy w odpowiednich działach, dział FAQ na temat gry nie był najlepszym miejscem.
    Moim zdaniem ten temat powinien być w dziale Zbiór aktualizacji i pomysłów, i tu go też przeniosłem.
    Moim zdaniem pomysł jak najbardziej na + :)
    Pozdrawiam
    MOD_M4

4. ViperΔ

ViperΔ User

Za bardzo by ułatwiło grę, nie przejdzie

5. Ghost_User

Ghost_User User

A funkcja "Przenieś system"?

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Wydaje mi się że chodzi koledze bardziej o przenoszeniu Pusat --> Goliath --> Aegis.
    Mogę się jednak mylić.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

7. poland102

poland102 User

zapewne chodzi o przenoszenie wyposażenia pomiędzy statkami o różnej ilości slotów;
    pomysł super ale nic z tego nie będzie, ponieważ aby wyposażyć więcej niż jeden statek np w spartany, lasery itp trzeba mieć więcej kompletów wyposażenia, wydać więcej uri na ulepszenia itp a to więcej zysku dla BP;
    w tym pomyśle, poniekąd zacnym :), wystarczy jeden komplet all na wyposażenie all statków- a jak mamy wszystko to gra powoli traci sens, albo się rozwijasz albo zwijasz i pa pa

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.