Wypowiedzenie abonamentu

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika K4M1L24sz, 31 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. K4M1L24sz

K4M1L24sz User

Kilka dni temu zakupiłem rabat 25% za 8 zł. Doszły mnie słuchy że jest to coś w rodzaju abonamentu i trzeba to wypowiedzieć bo inaczej BP sobie będzie kasę co tydzień zabierać. Moje pytanie: Jak to zrobić ? I czy po wypowiedzeniu dalej będę miał ten rabat czy nie ?

2. ERAZA

ERAZA User

Wejdź w zakładkę uridium w płatności,gdy ci wyskoczy okienko po prawej na górze masz zakładkę "status i wypowiedzenie" tam będziesz miał zrezygnuj.

3. wchodzisz w płatności. tam masz zakładke status i wypowiedzenie. Bedziesz miał rabat do konca jego trwania

4. K4M1L24sz

K4M1L24sz User

5. ERAZA

ERAZA User

Pewnie nie musisz wypowiadać bo robiłeś przelew przez Przelewy24.
    Abonament prawdopodobnie dotyczy tylko płatności kartą kredytową.

Ostatnie edytowanie: 31 marca 2015
  6. K4M1L24sz

K4M1L24sz User

Napewno? Nie chciałbym bulić co tydzień całe 8 zł :D

7. kris0211.

kris0211. User

Wg mnie abonamet działa tylko tam, gdzie na 100% można pobrać pieniądze. Co oznacza, że gdy np. zapłacisz kartą, to może pobierać pieniądze, ale gdy np. PaySafeCardem - już nie.
    Nie wiem jak jest z Przelewami24.

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.