Wypożyczenie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czempion, 22 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy ten pomysł mógłby zostać wprowadzony?

1. Tak

3 głos(ów)
    75,0%
  2. Nie

1 głos(ów)
    25,0%
  1. Czempion

Czempion User

"Myślałem że ten design jest totalnie OP, kupiłem go i totalna lipa"
    Jak to mój kolega powiedział po kupnie Pusata...
    (dał mi pozwolenie na zacytowanie)

W sklepie gdy wchodzimy na skromną listę designów, jesteśmy w stanie przeczytać marny opis produktu i kupić za absurdalną cenę.

Jeśli designy są warte po przeliczeniu 100 zł, chyba warto się zastanowić czy faktycznie design będzie potrzebny.

Dlatego proponuje dodanie wypożyczenie dostępnego w sklepie designu na całą godzinę. Można sobie nim dowolnie latać, póki czas nie minie lub nie zginiemy. Potem jak już się tą godzinę polata danym designem, trzeba przeczekać pół roku na ponowne wypożyczenie. Ale można jeszcze potem wypróbować inne na tą godzinę :)
    I to tyle
    Pozdrawiam

2. MOD_AL

MOD_AL User

Pomysł taki sobie... dołożył bym może jakąś skromną opłatę za to wypożyczenie i niech to by było jednorazowe.Nawet na dobę .Ani za pół roku ani później nie było by możliwości wypożyczenia go.

Pozdrawiam!
    MOD_AL

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Szczerze mówiąc pomysł przypadł mi do gustu i jestem na tak :)
    Co do pusata mam podobne zdanie jak twój kolega :p Najgorzej wykorzystane uri przezemnie w grze.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

4. MOD_AL

MOD_AL User

Pusat tak....Kiedyś chciałem kupić i jakoś się nie zdecydowałem.I bardzo dobrze jak słyszę po opiniach :)

Pozdrawiam!
    MOD_AL

5. Czempion

Czempion User

Nie wydaje mi się dobrym pomysłem wprowadzania czegoś, co można użyć "raz na grę".
    Powoduje to pewne wątpliwości co do skorzystania z oferty.