Blad Wyrzucanie z gry

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika __THORGAL__, 7 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cześć wszystkim.
    Czy macie też dziś problem z lagami i przerywaniem połączenia z serwerem?
    Nie daje się grać, próbowałem też wrót, ale w ciągu 5 minut straciłem 2 życia :(
    Słowem masakra...

2. MOD_JD

MOD_JD User

Nie wiem jak inni gracze ale ja nie zaobserwowałem dzisiaj lagów ani nie zrywało połączenia. Polecam spróbować rozwiązać problem od podstaw. Czyli czyszczenie ciasteczek, aktualizacja flasha, aktualizacja przeglądarki. Można też prawdzić czy na innej przglądarce wystepuje ten sam problem. Można równiez zrobić restart routera.

Pozdrawiam
    MOD_JD

3. Kosmitek

Kosmitek User

A ja mam tak dzisiaj. Po kilku minutach na mapie zrywa połączenie, a przy skoku przez portal wyrzucenie z gry gwarantowane na 99% :mad:

4. Znaczy powiem tak, jeżeli odpalę grę na Mozilli Firefox to praktycznie nie da się grać, cały czas rozłącza, już na explorerze jest lepiej, bo nie wyrzuca prawie w ogóle. Osobiście polecam Google Chrome, ale jeśli nie w tym problem to nie mam pojęcia o co może chodzić

5. [Edgar]70

[Edgar]70 User

ja na Firefoxie śmigam bez lagów :D

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.