Wysylam 2999 promerium przylatuje 1830

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika 43x5, 4 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 43x5

43x5 User

Tak jak w temacie, wysylam 2999 promerium na statek, po 6h wchodze zeby wymienić na kredyty, pokazuje mi 1830 wcześniej doleciało jeszcze mniej. Wysłałem 3 raz 2999 promerum ciekawe ile doleci ;(

edit: wszedlem zeby sprawdzic kiedy doleci, pokazuje za 2 godziny! na pewno wszystko nie doleci. Czemu tak sie dzieje? Moje promerium znika super gra.

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Może dlatego, że skylab nie zążył wyprodukować 2999 złotka a wtedy wysyła tyle ile było w skylabie a nie wpisaną sumke :p

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Też tak myślę, miałem podobnie. Może wyłącz na jakiś czas produkcję Sepromu(jesli akurat pracuje).

4. Może uszlachetniło ci od razu?

5. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Ze złotka nie uszlachetnisz do sepromu na statku a CPU też nie mogło "zjeść" tych kamyków bo jak się dopadnie takie głodne CPU do ładowni to zjada 100% kamyków z danego rodzaju :D:D

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL