Wzmacniacz liczby przedmiotów akcji RM-B00

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Kpt.Pirce, 15 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Czy ktoś wie może do czego służy lub co daje wzmacniacz liczby przedmiotów akcji RM-B00, który dodatkowo dają na 30 dni przy zakupie pakietu projektów Pucharu Uniwersum?

2. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Szanowny graczu,
    Wzmacniacz RM-B00 pozwala Ci otrzymać dodatkowe 50% punktów akcji specjalnej potrzebnych do odebrania poszczególnych nagród.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

3. Ankalagon

Ankalagon User

Tylko, że jak go odpalisz to działa non stop, nawet po wylogowaniu. Także jak zrobisz szybciutko wszystkie misje w ciągu godziny i wylogujesz się, nie licz, że na drugi dzień będziesz z niego korzystał. Trzeba zaopatrzyć się w nowy na 2 godziny.

4. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Doczytałem coś takiego:
    · Punkty akcji specjalnej są wykorzystywane to odbierania nagród i będą widoczne w oknie punktów postępów

· Powielacz RM-B00 o 50% premii do punktów

Czyli jak jest nagroda z misji 500 pkt. to RM-B00 podnosi do 750? A jak nagrodą są skrzynki rozmaitości to też zwiększa liczbę skrzynek o 50%?

Ostatnie edytowanie: 15 czerwca 2018
  5. MOD_MIKUS

Szanowny graczu,
    Wzmacniacz ten podniesie Ci nagrodę z tych przykładowych 500 punktów do 750. Daje on 50% premii więc jak najbardziej zwiększa też liczbę punktów podniesionych w skrzynkach.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

6. SuSzAk

SuSzAk User

To w takim razie prosiłbym o zmianę opisu w montowni:

Wyraźnie jest napisane, że jest na 2 dni i daje punkty razy 2.
    Zachęcony tą ofertą wyprodukowałem i dostałem 50% bonusu i tylko 2 godziny...

7. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Panie MOD_MIKUS nie lubi Pan nowych graczy, którzy chcieliby się coś dowiedzieć o grze? A skąd ja mam wiedzieć, że wpis w nagrodzie - skrzynka rozmaitości - to nie skrzynka z rozmaitościami tylko punkty, które pewnie na coś są zamieniane. Większość gier już lata temu ma TUTORIAL, a tu tylko przeglądanie forum i ironia od MOD. Dziękuję za pomoc.

8. MOD_MIKUS

Drogi graczu,
    Udzielam tylko odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytania. Oczywiście w grze DarkOrbit również występuje tutorial.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

9. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Bardzo dziękuję za informację. Oczywiście poprzeglądam forum bez pewności czy aby na pewno dokopałem się do aktualnej wersji TUTORIALU. Po co od razu ułatwić życie pytającemu skoro Pan wie, że jest TUTORIAL i gdzie jest.

Ale to wszystko śmierdzi cynizmem, ironią i sarkazmem. Nie lepiej po prostu kawa na ławę pomóc?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 czerwca 2018
  10. kris0211.

kris0211. User

Ale nie rozumiem o co ci chodzi. Przecież MOD odpowiedział na twoje pytanie. Owszem, istnieje FAQ, i ono po coś jest. Kiedy zadajesz pytanie MOD wychodzi z założenia, że już się przeczytało FAQ (żeby nie powielać niczego bez potrzeby).

MOD_MIKUS lubi to.
  11. MOD_MIKUS

Szanowny Graczu,
    Zgodnie z punktem 2.3 regulaminu forum, nie można pisać posta pod postem.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

12. shadow731

shadow731 User

Więc jak to jest z tym wzmacniaczem? Jest na 2 dni i podwaja liczbę punktów czy nie?

13. 2h czasu rzeczywistego i dostajesz 1,5x nagrodę (jak podstawa to 1000 to z nim dostaniesz 1500) :D

14. shadow731

shadow731 User

To co się dzieje z tymi opisami???

15. Mam pytanie czy podwajacz i PP pod skrzynki dają więcej punktów uniwersum?

16. Z tego co zauwazylem to chyba podwaja

17. Opisy od dawien dawna są zrąbane... Kiedyś wyprodukowałem Hammerclawa zamiast Cyborga - MODek zaraz napisze - pisz do supportu... Taaa napisałem, że z winy błędu gry (dokładnie montowni) po upewnieniu się, że składam Cyborga złożyło mi Hammerclawa... Dystrybutor zabronił im w takich sytuacjach zwracać - dlaczego? Bo wkur-zony gracz złoży następnego kupi boostery na olej. Kasa! To się udławili kiedy zgłosiłem sprawę do UOKiK za łamanie prawa handlowego - ugryźli we własny ogon. Spróbujcie w montowni dać: Filtr->Pokaż wszystkie i poklikać trochę w przedmioty - nie działa to bezawaryjnie prawda? Ale to idzie jeszcze przeżyć.

Nawiązując do tematu. Już dawno powinni to zmienić już tyle czasu minęło a oni wciąż nic... pisze 2 dni jest 2godziny. Pisze 2x jest 1,5x

ŻA-ŁO-SNY BIGPOINT!
    ŻAŁOSNY! Gdyby ta gra tak wyglądała od początku nikt by w to nie grał. Teraz może i ktoś w to gra ale gra nie zachęca nikogo nowego.

18. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.