x5 palladium

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ∂єνιℓ♥, 8 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

wkurza was ze inne firmy wchodza na wasza palke?

1. Nie, oczywiscie jak nie zabijaja..

0 głos(ów)
    0,0%
  2. Nie, jestem silnym graczem

0 głos(ów)
    0,0%
  3. Tak

1 głos(ów)
    100,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam :)
    w tych czasach dla "nowych" graczy niby jest latwo...
    niby jest to lf-2 i bo1 za kredyty, ale to co sie dzieje na 5-3 to jest masakra...
    najwiecej mi sie chyba udalo zebrac 60 palladium i to vega fs.
    Mam pomysl zeby strefa palladium byla strefa ochrona albo chociaz zeby wrogie firmy nie mogly wejsc. Bo troche to przykre ze wrot nie moge zlozyc a napewno by mi sie przydala urka z nich :confused::(

2. Rozumiem, że jesteś zły na to, co się dzieje, ale nic na to nie poradzimy. Zawsze możesz włączyć niewidkę i latać obok chmurki. Może pet będzie zbierał sam i mniej efektywnie jak Ty z nim, ale mimo tego złożysz szybciej wrota.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. na peta trzeba pieniadze.. a nie najlepiej zebrac wrotami :D jestem poczaatkujacy... nie flax bo 8 irkow jest ale i tak nedza na tych mapach
    po co dodali dla kazdej firmy osobno?

4. Skoro masz już te 8 irysów, to możesz nazbierać bez problemu urkę na tego peta i na zbieracz surków 3 poziomu. Obecnie są 2 złoża palladium na 5-1 i na 5-3. Na mapie 5-1 jest tego dosyć mało, na 5-3 jest to wielkie zbiorowisko tego surowca. Więc palladium można zbierać w dwóch miejscach, gdzie na 5-1 praktycznie nikt nie zbiera. Palladium dodaną nie dla firm, a dla wszystkich graczy, aby szybciej składać wrota. A to, że część graczy z danej firmy sobie przejęła pallkę i nie chcę z nikim się dzielić to już raczej wina tych graczy, a nie tych, co atakują Ciebie i innych z Twojej firmy właśnie, aby nie dać się w łatwy sposób takich korzyści albo aby nie pokazać, że ktoś nimi pomiata.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

∂єνιℓ♥ lubi to.
  5. 50 k uri to troche jest... nawet nie mam starej fe wiec oczym my mowimy... co do tematu szkoda ze nie mozna jakos na to wplynac..

6. Szczerze? Sam nie jestem jakimś mocarzem, czy koksem. Jakiś czas temu nie mając właśnie jeszcze starej fe kupiłem peta, wbiłem mu ten 8 lvl w kilka dni i zakupiłem kilka mechanizmów, które się przydają. Dlatego nie ma czym się martwić, bo przyjdzie jeszcze na wszystko czas :)
    Raczej na palladium już się nie wpłynie. Dość często podczas eventów są specjalne skrzynki bonusowe (boxy). I właśnie tutaj można zauważyć jakieś nowe, które w niektórych przypadkach są lepsze od palladium. Za boxy masz i uridium, energię, amunicje, a przede wszystkim jak jesteś na niewidce to raczej nic Cię nie ubije. No chyba, że obok kogoś podlecisz i w tych podobnych przypadkach...

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

7. teraz zbierac 50 tys uri albo mniej bo moze bedzie event XD dobra.. dziekuje za pomoc mysle ze temat do zamkniecia

8. No to życzę Ci powodzenia w grze i więcej palladium jeszcze w tym roku :D
    Kłódeczka.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.