Yamato, Defcom

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czempion, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czempion

Czempion User

Zadam takie pytanie. Ktoś kupił te statki za ten miliard lub 19 zł? Jak się sprawują :)

Według mnie ta ich niska prędkość raczej nic tu nie zdziała.
    Defcom, pod wszystkimi statami pada przed goliathem, jedynie ta niewidzialność, mam wrażenie, że będzie to kolejny tępiciel flaxów, który porozwala kilku i zniknie.
    Yamato jego maksymalna prędkość, to tyle, co vega na podstawowej :)
    Fajnie że wspomnieli o parsekach, z tym że nawet nie wiem jaki jest to dystans w grze.

2. Nie trzeba kupować żeby je posiadać, osoby które miały te statki w hangarze od dawna mogą korzystać z ich umiejętności bez kupna nowej wersji:p. Jeżeli chodzi o cenę 1 mld Uri to oficjalne stanowisko BP w tej sprawie brzmi: Jest to błąd, statki powinny być dostępne tylko w dziale płatności.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. to aby niby polatac trzeba wydac realną walute? aha pozdro :D ciekawe kiedy codzienne logowanie na DO bedzie płatne :D

Donatan lubi to.
  4. Faktem jest że cena za te statki jest lekko przesadzona jak na możliwości które posiadają (a przynajmniej według mnie). Mam nadzieję że to się zmieni i dadzą je do sklepu w rozsądnej cenie (nawet może być to Uri), nie po to kupowałem 2 dodatkowe hale:rolleyes:. Przydałyby się też designy do Nostromo z zaproszeń:D.

Wracając jeszcze do tematu, zdziwię się jak spotkam osobę która kupiła taki statek, bądź co bądź to były statki dla słabszych graczy, dla lepszych nadają się tylko do zabawy, tylko po co kupować statek skoro można zakupić Uri i poszaleć na mapie:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. duzo ludzi zakupilo te statki juz :D niejedna osoba na PL2 je ma :D a co do tych dresow do nostromko to sie zgodze :D by mogli wprowadzic jeszcze tą formacje na miny :D ta na HP z profilem ladne szkody by wyrządzała

6. Czempion

Czempion User

A to ciekawe, na PL1 ani Yamato, ani Defcom jeszcze nie widziałem. Może mam pecha :D

7. Ja na pl1 widziałem 2 razy defcoma, na u UBA i na wylot sobie ktoś nim poleciał :D

8. Yamaha

Yamaha User

Ja mam Yamato na globalu bo miałem go cały czas w hangarze i rewelacji nie ma. Uemka działa tylko do prędkości 540 czyli tyle samo co Golec więc przed nikim nie uciekniesz.

9. Nugattu_08

Nugattu_08 User

A czego sie spodziewales po statku z sredniej klasy ?

10. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Zamykam z braku aktywności.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.