Blad Yamato za 1.000.000.000 uri ?!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Nugattu_08, 16 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nugattu_08

Nugattu_08 User

2. kris0211.

kris0211. User

Pewnie celowa zagrywka BP, aby zachęcić do zakupu za pieniądze. Ale fakt, gdy zobaczyłem Yamato z taką ceną, to oczy wyszły mi na wierzch :eek::eek::eek::eek::eek:.

3. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Mnie sie raczej wydaje, ze chodzilo o kredyty :)

4. normalnie yamato ma dwa sloty na lasery i generatory więc to nie jest błąd :)
    Dewcom przewyższał go znacznie będąc wolniejszym ale to się zmienia.
    Cena nie jest przypadkowa statki są wzmocnione a miliard uri nikt nie będzie płacił tylko jak już to pare złoty wyda na niego. Za taką cenę uri to można śmiało kupić apisa zeusa all irki i poulepszać na full wszystkie statki z dresami pokupować i jeszcze nam większość uri zostanie na zrobienie sfe :)

Dodam tylko że yamato kosztował 16 tysi kredytów a kosztuje miliard uri (nie mylić z milionem)
    Ogólnie nie mogę się doczekać jak pulsaty będą uciekać przed dewcomem a yamato włączy swój napęd i na pewno cena będzie warta wrażeń :)

Poczekajcie na pewno dadzą 15% zniżki na yamato to go za jedyne 850 000 000 uri kupicie (nie przegapcie oferty) :)

5. Rooney53

Rooney53 User

Defcom kosztuje miliard uri, nie yamato.
    I tak żaden nie dogoni nawet golca :p

6. Nugattu_08

Nugattu_08 User

W nocy tyle kosztowal yamato ;)

7. Rooney53

Rooney53 User

Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie od 00:01 był Defcom, a siedziałem do 2-3

8. Czempion

Czempion User

Zapewne, jak już ktoś kupi te statki za miliard, to ich cena zmaleje to 10k kredytów :)

9. za to uri się nie opłaca już lepiej kupić sobie oba statki za płatności, a te statki i tak są słabe niby ulepszone ale tak czy tak nie nadają się nawet na latanie na nowym uniwersum ;)

10. Na fb darkorbit piszą, że jest to błąd w wyświetlaniu i już nad tym pracują.

11. kris0211.

kris0211. User

Ciekawe, czy ulepszą statki tym, co już je mają... Bo jeżeli tak, to te osoby zrobiły interes życia :D

12. Czempion

Czempion User

No pewnie, z tym że...
    Nawet gdybym miał taki statek za ileś tam uri, patrząc na jego staty kupiłbym po prostu golca :)

13. Tak, ulepszyli ;) Zachowałem sobie defcoma na PL1 i teraz za darmo mam defcoma wartego 19 zl lub 1 mld :p

14. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Z innego tematu dowiedzialem sie, ze to blad oraz, ze te statki maja byc dostepne tylko w dziale platnosci. Tak wiec prosze o klodeczke :)

15. BA_Matroz

BA_Matroz User

Kłódek muszę chyba trochę dokupić ^^ Zamykam :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Nugattu_08 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.