Z golca na venoma... i znowu kick!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Blackjack, 18 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Blackjack

Blackjack User

Co się dzieje z przenoszeniem wyposażenia?
    Czas to pieniądz.
    Pieniądz to wódka.
    Więc pijmy wódkę, bo nie ma czasu! :)

A BP znowu funduje nam ( a może tylko dla mnie) stratę czasu w ponownym wyposażaniu statku, który powinien być automatycznie "dopasowany"!

Teraz muszę od nowa "uzbrajać" golca i nie mam pewnosci, czy wszystko trafiło do "hangaru"!

Macie na to jakiś sposób?

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Funkcja przenoszenie systemu działa tylko wtedy kiedy statek, na który chcesz przenieść wyposażenie ma odpowiednią ilość slotów (tyle samo laserów, generatorów i dodatków) . Ciężko cokolwiek wywróżyć z Twojego postu. Opisz prosze dokładnie z czym masz problem. :oops:

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Blackjack

Blackjack User

Z Goliata "Enforcer" na "Venom".
    Chyba są podobne?

Wcześniej działało. :)

Teraz wszystko trafiło do "hangaru".

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Owszem podobne ;) Jeśli problem się regularnie powtarza to nie pozostaje nic innego jak napisanie do PT. Ewidentnie widać, że jest to problem, który nie powinien występować. Ja osobiście spotkałem się tylko ze znikającym wyposażeniem po przenoszeniu ale, żeby wszystko zostało usunięte z konfiguracji to pierwsze słyszę. ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. Blackjack

Blackjack User

"Wyczyściło" też wyposażenie wszystkich dronów i Peta! :)
    Czy coś zginęło - nie mogę tego potwierdzić.

Wkurza jednak niepotrzebna strata czasu, a powrót do poprzedniej konfiguracji też nie jest taki oczywisty.
    Np. W "sklepie" zginęły po podświetleniu charakterystyki CPU i piorun wie o co za co odpowiada! :)

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Próbuj ciągle, a jeśli problem nie ustępuje to napisz do PT opisując dokładnie problem ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

7. moze bedzie lepiej wyposazyc 2 statek we wszystko od poczatku?? niebedziesz musisal sie wkurzac i denerwowac by all przezucac miedzy tymi 2 statkami

8. No panowie zBP, to juz nie jest gra ?! ilosc botów uczestników gry przekracza juz górne granice ja mam pytanie?? co robią wasi programisci z tym problemem??.Albo są nieudolni - , albo firma daje zielone swiatło, lub zle opłacani? proponuje zatrudnic mojego byłego nawigatora i nei problem z botami, Pod rozwagę

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.