Pomoc techniczna Z góry przepraszam i proszę o pomoc...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Kpt.Pirce, 4 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Zrobiłem misję i gra nic mi nie dała :/. A tak bardzo się namęczyłem. Pisało że będzie nagroda, a tu nic :/.
    Nie kłamię. Tyle zrobiłem ale nie mogę wszystkiego wkleić:
    Bo:
    Wystąpił następujący błąd:

Wprowadź post z nie większą ilością obrazków niż 60.
    Bardzo proszę o pomoc i nie karzcie min pisać do pomocy technicznej. Bardzo bardzo proszę.

2. Turok112

Turok112 User

Przyjacielu pierw podaj dokładnie co to za błąd, bo to co teraz mamy to nic.. Źle wklejałeś obraz i nic nie ma na forum.. Popraw pierw to potem zobaczymy.

-pasztet03- i MOD_TORO lubią to.
  3. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Dokładnie prosimy o więcej szczegółów, tak jak napisał kolega wyżej...
    Niestety i tak podejrzewam, że tutaj pomóc może tylko pomoc Techniczna...
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

4. Pisz do PT

5. Hmm nie wiemy dokładnie o co chodzi ale mogę coś poradzić;)
    Jak tworzysz posty które wymagały czasu to zanim je zamierzasz opublikować to skopiuj zawartość wszystkiego do schowka i np. wklej w notatnik aby uniknąć utraty wszystkiego... ode mnie z własnego doświadczenia ;)

6. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Dziękuję bardzo za pomoc. Informacja o zakończeniu misji pojawiła się z lekkim opóźnieniem ale zawsze coś :).
    04.10.2018 - 23:57[​IMG]Pomyślnie ukończyłeś misję "Intensywne analizy"! (22)
    Temat można zamknąć.

7. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

W takim razie zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.