Zablokowana mapa 4-5

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Krzysioo67, 25 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Witam wszystkich.
    Zrobił mi się problem, nie mogę grac na mapie 4-5 na GE1.
    Jak jestemna x-5 czy na x-7 wszystko jest Ok. Jak przeskoczę na 4-5 zaczyna się dziać coś dziwnego, latam niby normalnie a alieny stoją w miejscu, czasem znikają, za chwilę zjawiają się gdzieś obok, raz można je zaznaczyć, za chwilę już nie, podobnie zachowują się statki innych graczy. Jak wrócę na x-5, jest normalnie, alienki pękaja aż miło, mogę zbierać boxy i skrzynki, jest normalnie, więc wracam na 4-5 i znów to samo. Już nie wiem co się dzieje. FPS 15-20 więc to nie lagi. Ma ktoś podobnie lub może wie co się dzieje.
    P.S.Ciasteczka, flash, zmiany przeglądarek...itd robione więc to nie to.

2. Cały dzień są mega lagi ja tak mam na wszystkich mapach

3. -Yang-[]

-Yang-[] User

Dokładnie jak Pablo - dziś to przechodzi już wszelkie rekordy, a BP sobie piłki robi - no cisną się niecenzuralne słowa na usta

4. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Ja już odpuściłem sobie na dzisiaj tę grę, na pozostałych mapkach też zaczyna się chryja.
    Niby można jeszcze trochę latać ale szkoda mi nerwów.

5. lacosta

lacosta User

pl1 to samo wygląda na to że ogólno światowy problem ;D

6. TM_Robson

TM_Robson Guest

Wczoraj niestety były błędy i czasem tak się działo że nie dało latać na danej mapie. Kolega miał taki sam problem co Ty tylko że z mapą x-2. Dzisiaj powinno być już z tym lepiej.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

7. Andromeda5

Andromeda5 User

A na jakiej podstawie twierdzi MOD_Robson, że dzisiaj będzie lepiej ? Znowu bezpodstawne obietnice ? Po co Pan to robi/wypisuje, jakie ma pan z tego profity ?

Na PL3 znowu nie działają PET-y od wczoraj, PL3 prawie całkiem umarło.

8. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Niestety nie jest nic lepiej. Przynajmniej w moim przypadku. Na pozostałych mapkach jeszcze jest jakoś znośnie ale 4-5 stanęła. Dwa razy próbowałem i nic się nie zmienia.
    Ale też jestem optymistą tak jak MOD_Robson, trzeba czekać i dać szansę ludziom z BP.
    Pozdrawiam

9. na razie nic lepiej nie jest :mad: przynajmniej u mnie i to na każdej mapie :mad:

10. Jest po 10-tej i tragedia. Ledwo transport udało mi się wysłać:(

11. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Wygląda że ponaprawiali, temat można zamknąć.
    Dzięki
    Pozdrawiam

12. A ja byłem akurat tego dnia w robocie i mnie to wszystko ominęło. :p:p

13. W takim razie wedle życzenia kłódeczka.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.