Zablokowana misja.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kosmitek33, 26 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kosmitek33

kosmitek33 User

Jak mam wykonać misję 31 (łatwa ) jeżeli jest zablokowana. Trzeba wykonać MZ 30, czy zrobić cuda-niewidy :confused:

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Myche w łapke i najechać kursorem na przycisk przyjmowania misji - tam właśnie wyświetli się odpowiedź co musisz zrobić by móc ją przyjąć :p

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. kosmitek33

kosmitek33 User

Bardzo fajnie, ale jak mam zrobić 27, która przeminęła z wiatrem i 29, której nie mam:confused:

4. Nie da się :( Misja od czasu, gdy została dodana do ''misji specjalnych'' mogła bez żadnych komplikacji być w niej dokładnie 1 dzień. Jeżeli przez ten czas jej nie przyjąłeś lub nie wykonałeś, to nie rady już jej zrobić.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. A były w ogóle jakieś informacje że misje będą zablokowane jeśli się nie wykona wcześniejszych misji ?? bo ja nie znalazłem takiego info !!

6. robiac do tej pory misje specjalne powinienes zauwazyc ze istnieje takie cos jak odliczanie czasowe :D wiec robiac jedna masz 24h na skaczenie ale jak pominiesz choc 1 to niestety juz jej niebedzie bo i dla niej czas leci choc masz ja tylko w spisie

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.