Blad Zablokowane konto, brak dostępu do danych.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Twinklesprinkle, 13 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam. Mam oto taki problem
    Forbidden

You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server.

Mam stare konto na PL1, na które chciałem się zalogować, ale miałem problem bo nie wyświetlały mi się żadne komunikaty po zalogowaniu, więc nie wiedząc, że coś rozwale, wybrałem serwer PL2. W tym momencie zablokowało mi całe konto. N
    Napisałem do supportu, ale nie mam dostępu do profilu pilota ani ID. Założyłem nowe konto, ale jest ono na PL3 bo serwery były złączone i nie mogę znaleźć swojego profilu z PL1.

Support kpi sobie ze mnie, że nie mogą nic zrobić bez ID ani nicknamu mając tylko login. Napewno mogą coś zrobić, ale są zbyt leniwi albo za mało kompetentni... Wysłałem im 2 potencjalne nick namy oraz profil mojego statku ze starego PL3 (przed połączeniem), ale wygląda na to, że nawet nie spróbowali nic zrobić.

Potrzebowałbym czyjś profil pilota z ówczesnego PL1, żebym mógł poszukać swojego statku po nickname.

Z moim kontem związane jest dużo wspomnień, grałem w to za dzieciaka, od bodajże 2008 roku.

Ostatnie edytowanie: 13 grudnia 2018
  2. Adalon

Adalon User

Na forum angielskim i na discordzie poszedł wczoraj taki komunikat:
    Greetings Brave Space Pilots,
    As the inactive merge scripts continue to run, we must ask you to please avoid changing servers. There is a very high risk of your account becoming stuck on an inactive server and we would be unable to assist you. Please keep the following in mind:

1. Please be careful and do not switch to a different server when you are playing an active server
    2. We will not be able to assist you with our tools to set you back to your active server
    Thank you for your cooperation and we kindly ask for your patience while the inactive merges are completed.
    Your Dark Orbit Team

Mają uruchomiony skrypt przenoszący nieaktywne konta na połączone serwery i jeśli ktoś przełączy się na nieaktywny serwer to istnieje bardzo duże ryzyko że utknie i nie będą wstanie przywrócić konta na aktywny serwer!

3. gigamen

gigamen User

Dobrze, że na polskim też:rolleyes: