Pomoc techniczna Zablokowane konto przez przeniesienie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Niszczyciel6000, 26 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam potrzebuje pomocy bo nie wiem co mam zrobić. Konto ktore obecnie posiadam jest bardzo stare jeszcze na serwerze Polska 1. Założyłem je w 2010 i gralem sporadycznie. Okolo 2 lata temu grałem naprawde sporo, doładowywałem też spore kwoty na uridium ogólnie sporo na tym koncie osiągnąłem. Po około półtora roku przerwy chciałem wrocic do gry na serwerze Polska 1 a tu niespodzianka jak probuje wejsc na serwer polska 1 to wyskakuje :
    ,,The server you are trying to access has recently been merged with another server and we are currently migrating over the inactive accounts to the new instance, this will take some time. Please try again later. '' Nie wiem co mam robić pisałem do polskiego supportu i twierdzą, że nie mogą mi aktywować konta, to co konto ktore mam juz 8 lat wysoki poziom sporo wszystkiego i naprawde długo na nie pracowałem przepadło ? Co mam robić by odzyskac dostęp do serwera ?
    Mam coś takiego : https://imgur.com/a/JMmVTPY
    A support mi po prostu odpisuje, ze nic nie moga zrobic i zamyka mi zgloszenia. Wyslalem 2 kolejne, moze ktos mi dac link do angielskiego supportu ? moze oni cos wiecej pomogą. Własnie mi odpisali, ze konto jest w stanie hold i skrypt nie jest gotowy. Na forum pisze, ze od listopada skrypt juz dziala na europejskich serwerach. Co ja mam robić ?

Ostatnie edytowanie: 26 grudnia 2018
  2. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Z tego co wiem to skrypt ciągle pracuje, a jest to długotrwały proces, więc wydaje mi się, że jedyną opcją jest cierpliwość.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

3. Sok_PL1

Sok_PL1 User

do 2020 sie wyrobia wiec spokojnie

kris0211., KUXX oraz gigamen lubią to.
  4. kolego ja mam taki problem ze dawno nie grałem a konto zablokowane aleja sławy nie pamietam hasła i odblokowac mnie maja lecz ile mam czekac bylemrwa na marsie teraz wruciłem na ziemie ale co to zmieni jest to niemiecka gra wiec dane maja a jak długo to trwa szał mam konto nowe a stare szer.generał podalem im fotke z gry i dane + konto e-mail na kturym rej.byla gry statek i co ?czekac na naprawe kont!!! ilemamczekac??? -PL-2008-04-28-PL-