Zabranie przedmiotów z mojego ekwipunku

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika patyk90, 17 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patyk90

patyk90 User

Nie wiem dlaczego ale ktoś mi zabrał/zniknęły przedmioty z ekwipunku nie wiem dlaczego proszę o pomoc.

2. MOD_Sensei

MOD_Sensei Guest

Po pierwsze jaki był to przedmiot?
    Po drugie mniej więcej kiedy zniknął przedmiot?

Odpowiedzi na te pytania proszę wysłać do pomocy technicznej w celu weryfikacji. Niestety na forum nie mamy możliwości sprawdzenia czy taka sytuacja miała miejsce.

Pamiętajmy też o zasadach bezpieczeństwa, tj. nie podajemy nikomu swoich danych dostępowych, uważamy aby logując się w msc. publicznych nie zapamiętywać haseł (można je również później zmienić) ani nie korzystać z ofert "specjalnych" niepochodzących bezpośrednio z gry (wszelkim wspomagaczom / darmowej walucie mówimy NIE)

Pozdrawiam,
    MOD_Sensei :cool:

3. kris0211.

kris0211. User

Z ekwipunku w hangarze czy na statku? Jak na statku to obstawiam, że jesteś na złej konfiguracji (żeby zmienić, to wciśnij "c" na mapie lub numer "1" lub "2" w hangarze). Jak z hangaru, to pisz do supportu.

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.