Zacinająca się strona z grą

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ɑ↑ᵴᵯ↑ᵴᵸɇᴚ, 22 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. To znowu ja
    Mam następujący problem: odpalam mapę i gram bez problemu a gdy wejdę na inną kartę to mapa mi się zacina i nie mogę nic zrobić a jedynie dźwięk słychać i muszę odświeżyć. Jakieś pomysły? Gra chodzi płynnie, gram w 2D na max ustawieniach (nie mogę się do 3D przyzwyczaić a od zawsze na 2D grałem :D) Przeglądarka to google chrome.

2. Ghost_User

Ghost_User User

Czytałem twój inny temat i powiem tyle : To jest DarkOrbit. Przyzwyczaj się.
    A z tego co wiem to ten problem był kiedyś poruszany i chyba nic z tego nie wynikło.

3. Jak ci sie zatnie to kliknij ikonę "gry w trybie pełnoekranowym" i się odetnie:)
    Nie trzeba odświeżać:)

4. Taaa niestety tak i jak to kiedyś słyszałem BugPoint :D No cóż chyba będę musiał

Dzięki za info ;)
    Myślę że to na tyle więc temat do zamknięcia.

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

W takim razie zamykam ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.