Zapisywanie konfiguracji

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika warrriat, 6 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za?

1. Tak.

25 głos(ów)
    100,0%
  2. Nie.

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. warrriat

warrriat User

Mam świadomość tego, że pomysł był wałkowany wielokrotnie, jednakże obecne problemy z hangarem zachęciły mnie do ponownego wyciągnięcia go. Jak wszyscy wiemy obecnie można przenosić wyposażenie pomiędzy statkami o tej samej ilości slotów, jednak jeśli chcemy przenieść się przykładowo z solaca na cyborga zajmuję to dłuuuugi okres czasu i przyprawia o nerwy. Moim pomysłem jest możliwość zapisania dla każdego statku 2-3 różnych konfiguracji. Działałoby to w ten sposób, że w hangarze mielibyśmy oddzielną zakładkę do zapisu konfiguracji dla każdego posiadanego statku. Po ustawieniu i zapisaniu możemy w każdej chwili aktywować konfigurację jeśli przedmioty nie są w użyciu. Działało by to mniej więcej tak. Mamy zapisaną konfigurację dla statku A, który ma inną liczbę slotów niż statek B, którym w tej chwili latamy. Jeśli chcemy zmienić to wchodzimy w hangar, zdejmujemy całe wyposażenie ze statku B, wchodzimy w zakładkę zapisanych konfiguracji i aktywujemy tą, która jest nam potrzebna na statku A. Pomysł jest oczywiście do dopracowania, mój jest jedynie luźną koncepcją. W razie jakichkolwiek pytań proszę je tu zadawać.

2. dark4p

dark4p User

Jak najbardziej za!

3. kris0211.

kris0211. User

Jak wspomniałeś wałkowane wielokrotnie, co nie zmienia faktu że w pomysłach tego typu zawsze będę za.

4. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Nie wiem dlaczego ale ostatnio ładowanie hangaru trwa wieczność więc jestem za

5. Jak będzie 100 głosów na tak to dopiero chyba ktoś z administracji tutaj zajrzy.

6. warrriat

warrriat User

Nie dość, że trwa długo to często przy dużej ilości przedmiotów zacina tak, że nie można znaleźć tego potrzebnego. Ostatnio zmieniałem się z cyborga na solaca prawie półtorej godziny, nikt mi nie powie, że to jest normalne i tak powinno być. A lf4 na hp z ostatniego kalendarza szukałem i wkładałem ok 3 min na jedną konfę.

7. vorilhon

vorilhon User

Też to kiedyś poruszałem, ale brak było odzewu, jestem za!!!

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.