zaproś znajomych

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika »ΒΞΞ☼CØØĻ«, 17 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, zaprosilem juz dwoch kolegow do gry poprzez e-mail jeden zacznie grac jak wroci z delegacji, ale juz sie zarejestrowalem no i przyznano mi go ze przyjety a ma 1 lvl, zaś drugi zaczal wczoraj i ma juz 5 lvl i jego nie zaliczyło, na jakiej zasadzie to sie odbywa? pokaze mi dopiero jak bedzie mial 10 lvl czy wgl? moze jakis limit dzienny jest? Pozdrawiam

2. 1 i najwazniejsza zasada to taka zeby gracze zaproszeni nie rejestrowali się z twojego id komputera
    nie udowodnisz ze to nie byłes ty :D
    jak gra na swoim i ci lvl nie zalicza pisz do pomocy technicznej ( ostatnio duzo błedów jest :eek: )

3. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Limit istnieje, jednak na wysłanie zaproszeń i wynosi 10 sztuk. Jeśli rzeczywiście znajomy zarejestrował się z Twojego linku to napisz do pomocy technicznej.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

4. ajj, zaprosilem 25 osob juz, 10 z tego przypadkowych, ktorych nie znam reszta to rodzina,znajomi ale no powiedzialem im zeby jeszcze sie nie rejestrowali no bo nie dostane bonusu.. nie chce mi sie tak bawic ze co jakis gracz z mojego emaila sie zarejestruje, to bede musial pisac do pomocy technicznej, ale Dziękuje za odpowiedz, życzę sukcesów w grze i Pozdrawiam.

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Zamykam z braku aktywnośći.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.