Zarażone skrzynki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Goro^^, 8 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jeśli tak...to już logiki w tym żadnej. Ale cos w tym może być bo obecnie Zetę mam nieruszoną. Ale jednak nie. Mam 2 częsci. No to logiki na pewno żadnej.

2. Ja dostałem do zety część

3. -dshh14-

-dshh14- User

to co mialem to mam jednego jüz zrobilem a w 2 mam caly czas elipsilon 4-4 zeta 1-1 kappa 2-2 i lambada 1-5 czyli od rokü 8-21

4. *RONIN*

*RONIN* User

Skąd BP czerpie inwencję do takich pomysłów jak ten ,,event" ?
    Pewne przypuszczenia mam, lecz nie nadaja sie do publicznej prezentacji......

Laser nie działał więc darowałem sobie ten cały ,,event"....

5. Nie jestem fanem pewnych pomysłow BP ale jak dla mnie ten event jest na dzien dzisiejszy jednym z lepszych. Jak mi powiesz gdzie można zrobić 30 koła uri na alienach to ja poproszę.
    Podziel się ogólnikami.

???? Co znaczy nie działał? U mnie klepie aż miło. :)

6. *RONIN*

*RONIN* User

Po prostu nie strzelał i tyle....
    Ani na podwójne kliknięcie celu ani na zaznaczenie celu i kliknięcie lasera.
    Co tu jest do tłumaczenia ?

Wczoraj bez eventu 15 a przedwczoraj 20 - miałem motywację by poświecić nieco więcej czasu na strącanie alienów, bo finalizowałem zbieranie na Zeusa....
    A dziś lekkie rozczarowanie tym dronem za 1,5 mln.....
    :)

7. Znaczy się musisz pisac do Supportu coby Ci dali jakiegos bonusa. Uzasadnienie...jesteś jedyny który taki problem (w ogóle) zgłosił. :) I własnie dlatego zapytałem. Faktycznie są jakieś błedy ale Twój jest wyjątkowy. :)

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2015
  8. Parę błędów jest, poza znikającymi skrzynkami osiągnięcie na zarażenie 50 graczy jest dla mnie niemożliwe. Liczyłem, 50 RÓŻNYCH ZDROWYCH graczy, napewno ja zarażałem, nikogo innego tam nie było…

9. Andromeda5

Andromeda5 User

Ja również otrzymałem część do wrót Kronos ze skrzynki, wypadły mi wrota Zeta.
    Do sprawdzenia w moich logach. Proponuje pogodzić się z tymi informacjami, więcej pokory, słuchając Graczy opisujących co się z tą grą dzieje można stać się kompetentnym Moderatorem. Nie piszemy tego po to aby się z Ekipą spierać tylko aby Wszyscy graczy czytający forum byli na bieżąco z tym co nowego w Grze.

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.