Zawieszanie sie laserow

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika pl12356, 15 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pl12356

pl12356 User

Witam, w czasie bicia alienkow mam przerwy w dzialaniu laserow,zeby odblokowac dzialanie musze nacelowac innego gada a potem wracac z powrotem na dobicie pierwotnego.
    Czy to tylko ja tak dzisiaj zostalem naznaczony lagiem czy moze tez inni sa takimi samymi szczesliwcami

2. Co jakiś czas tak jest że lasery strzelają i w pewnym momencie przestają. Taki klimat tej gry :)

3. Ankalagon

Ankalagon User

A ja tak mam regularnie przy eventach z rakietami, lasery działają a wszystkie rakiety stoją. Pomimo prawidłowej odległości do celu.
    Zapewne tez taki klimat gry :)

4. Prawdopodobnie ;)

5. pl12356

pl12356 User

Pewnie macie racje,zima przyszla to sprzet zamarza,wczesniej mialem to samo z rakietkami ale lasery dzialaly,teraz jest odwrotnie

6. Ankalagon

Ankalagon User

To mnie zmartwiłeś. Czyli niebawem to co spotkało Ciebie spotka i mnie :(.

7. Mi się zacina wyrzutnia rakiet :( Lasery działają prawidłowo i zwykłe rakiety również

8. pl12356

pl12356 User

Zaczely poprawnie dzialac,nawet we wrotach

9. MOD_Moth

MOD_Moth User

Skoro problem rozwiązany, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.