Zbieranie Boxów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika AndrzejP, 4 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AndrzejP

AndrzejP User

Witam wczoraj kupiłem podwajacz no i zrobiłem pp full i kilka wydobywczych no ok zbieram skrzynki
    1h-14k
    2h-9k
    3h-6k
    4h-5k
    6h-2,5k o co chodzi nie rozumiem tego gdy zbierałem już szóstą godzine na mapie bitewnej nie było praktycznie nikogo sam latałem a boxów było tak mało że zbierałem moze 5 boxów na 1-2 minuty a co do tego bardzo żadko wpada uri nie rozumiem tego kupiłem podwajacz na 2 miesiace i to wogole nie opłaca sie zbierać to juz lepiej na cubiki isć i zarobic 30k urki w 1h gdy są wolne zróbcie cos z tymi boxami albo oddajcie mi kase za podwajacz bo to robi sie bez sensu....

2. *Bimberek*

*Bimberek* User

Czym mniej graczy na bitkach tym mniej boxów:) sporo jest jak lata coś około 10 ludzi:) wydobywcze nie działają bo bład gry:) a że z kazdą godziną mniej Ci wpada to poprostu akcja przeciw botom (tak ktoś kiedyś napisał). Jak ja zbierałem to przecientnie na godzine miałem około 15-18k uri :) ale tylko przez 4 godz:) czasem wpada uri czasem energia wiec jak Ci jakiś MOD odpisze:) wypadanie uri to czynność losowa:)
    Ps: Na ewencie zbieraj skrzynki na normalnych mapach :) Uri, enrgia, uber-100, xenomit, paliwo do peta:) bardziej sie opłaca.

3. AndrzejP

AndrzejP User

hmmm a gdzie to najlepiej zbierać no i drugie pytanie moze bardziej opłaca sie palladium zbierać niz 3k uri w h na bitkach ??

4. Bardziej opłaca sie boxy po za tym ze dostajesz energie to jeszcze uri kr i ammo
    palladium wymienisz na energie i dostaniesz tylko ammo z gg

5. 1h - 2tys palki/ 3 tys urki
    2 tys palki = ok. 133 energie
    licząc że energia 100 uri = 13 300 uri z palki
    ale nie przeliczając pomyśl!!!!
    boxy zbierają tylko osoby które same ich nie zbierają ;)
    palka jest o wiele bardziej opłacalna, dostajesz elitarne ammo z kociołka, uridium z wrót i zawsze dostajesz tyle samo tego, a nie jak w przypadku boxów w pierwszej godzinie 5k urki w 5 godzinie 1k urki

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.