Zbieranie palladium petem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Woriors☺, 2 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Woriors☺

Woriors☺ User

Hej mam pytanie,jak lepiej jest zbierać palladium samym petem,stojąc w chmurze,czy gdzieś tam w minach na niewidce?(mam zamiar zostawić konto i zerkać co jakiś czas żeby mnie nie wylogowało)Mam mechanizm do surek z 3 poziomem.Jeśli mógłbym jeszcze zapytać osoby które zbierają tylko petem to ile wyciągają palladium w godzine( i ile mają protokołów radarowych)

2. Ja zbieram czasem razem z petem a czasem sam pet zbiera mam mechanizm do surki na 2 lvl bez protokołów i powiem ci ze w godzinkę zbiera ponad 1k pallki jeszcze zalezy w jakim miejscu staniesz i polecam ci stawać po prawej stronie tam nie ma min :)

3. Woriors☺

Woriors☺ User

Miny nie są w stanie ubić(te po lewej),a po prawej stronie niestety ale często mi miny podkładali te na niewidki :/

4. Po lewej stronie też miny podkładają :)

5. Woriors☺

Woriors☺ User

A jeszcze te protokoły radarowe...W wielu tematach czytałem że to sie opłaca,ale żadne liczby nie były przedstawione(no wiem że 144% zasięgu więcej za komplet,12% za każdy),ale jak to sie przekłada na zebrane kamyki?Czy różnica jest na tyle zauważalna żeby zainwestować,no nie małą sume.Same protokoły to jakieś 300k urki(no chyba że będzie zniżka),a sloty to drugie tyle.Chyba,że nie opłaca sie kupować aż 12 protokołów?

6. Misiek77

Misiek77 User

Ja kupiłem tylko 3 radarowe na 3 lvl i mam zbieracza surowców na 3 lvl i pecik powiększył zasięg 1/3 zbierania :D
    Tak różnica jest bardzo zauważalna jak miałbyś tak jak ja chciaz 3 radarowe już spor różnicę byś zauważył :).
    Normalnie bez radarowych mam zasięg 5000 a z tym tylko o 1800 większy ;D ale różnica co ciekawe jest odczuwalna :D.
    Może i 12 się nie opłaca ale z 5 lub troszku więcej warto mieć ;).
    Mi wystarczają 3 jak na razie ;).

7. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Kupować od razu 12 to raczej bez sensu, najlepiej kup kilka i przyglądaj się PETowi, jeżeli zbyt często przestaje zbierać, bo nie widzi żadnych kamyków to znaczy, że przydałoby się jeszcze trochę dokupić(ewentualnie zmienić miejsce), ale jeśli zbiera praktycznie cały czas to znaczy, że już wystarczy. ;) Myślę, że tak +/-5 powinno być wystarczająco.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

8. LIS_LEON

LIS_LEON User

A jak radzić sobie z wylogowywaniem?

9. Woriors☺

Woriors☺ User

Wystarczy co 10-15 minut się ruszyć :)

10. Hah, i taki koleś kupi 3 protokoły i mu czyści pół mapki, a inny kupi te 12 protokołów i dopiero tę połówkę czyści...

11. Odpowiedź została udzielona.

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.