Zbugowana piłka

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Komoda, 11 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Komoda

Komoda User

O co chodzi z tym że kosmiczna piłke można bic tylko z rakietek? przeciez to jest kolejny patologiczny bug w tej grze, 10 minut przed 19 kupiłem podwajacz i jestem rozczarowany bo piłka leci jak krew z nosa, nie było żadnego komunikatu o tym, że ma coś byc zmienione w sprawie zasad na piłce. Naprawia to jeszcze?
    PL3
    11.09.2016

2. jeśli błąd jest tylko na lasery to bug na samolotke działa normalnie wiec po co chcesz do piłki strzelać laserami i marnować seprom?

3. Błąd bo jutro będą wpuszczać aktualizacje z związanych "Bunt Saimonów" u mnie też problem jak strzelam do alientki to raz strzela niebieski a raz czerwony i dlatego jutro mają być aktualizacje. Więcej info nie wiem, jutro dowiemy się :) Pozdrawiam.

4. ale wszystkie misje masz już teraz na forum i szału niema a aktualizacja już była bo teraz też masz np nowy surowiec za wrota i złom z saimonów prawie gwarantowany

5. No tak. masz racje może coś nie zauważyłem bo byłem dzisiaj zajęty więc nie siedziałem na forum prze 24h :) jestem ciekawy jutro jak bedzie się działo :D

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.