Zbugowane kamikadze

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika big-99, 29 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. big-99

big-99 User

Witam,
    bez zbędnego gadania przejde do sedna. Buguje mi się kamikadze w pecie. Jestem w grupie bijemy coś (np. Uber DK) i kamikadze się nie odpala, ale jakby przelacza sie na tryb ochronny ! Jak cos sam bije to oczywiscie tego nie ma, zawsze moge tez ubic peta zeby sie odbugowal(co i tak czasem nie działa). W grupie nie ma tej mozliwosci. Co zrobić aby on normalnie wybuchał, a nie wchodził w tryb ochronny ? :p
    Pecik lvl 8, kamikadze 3

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

1: PET musi mieć <10tys HP.
    2: Musisz oberwać chociaż 1 salwe po włączeniu kamikadze.
    3: Nie możesz być na krabie.

No to jeszcze raz... warunki działania kamikadze spełnione?:p
    PETa też można ubić miną DDR albo rakietami jak laser odmawia współpracy :p

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. big-99

big-99 User

Kraba nie mam :D salwa idzie, 10k hp ma :p

no to wie ktoś co z tym mogę zrobić ? w grupie (jak npc bije kogoś innego) to kamyk nie działa, a uruchamia sie tryb ochronny, mial tak ktos chociaż ? :p
    Tak samo jak mi sie jakis npc zbuguje (czyli ja go bije, on mnie nie) no to pet też nie wybucha

Posty łączymy.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 stycznia 2016
  4. FURION606

FURION606 User

W obu tych przypadkach pet nie wybucha ponieważ nie obrywasz żadnych szkód ,jeśli coś cie uderzy wtedy kamyk ci zadziała tak zawsze działał ten mechanizm

5. big-99

big-99 User

no to juz nie wiem, bo typki z klanu normalnie puszczają kamyki, a nic nas nie bije

6. arino12

arino12 User

Koledzy z klanu będąc w grupie musieli otrzymać minimum 1 cios pochodzący od Alienka, innej możliwości nie ma. Nie musi to być koniecznie oberwanie od aktualnie bitego aliena ale np. przelatującego Kristallina bijąc Boss Kristallona, oraz spełniają wszystkie warunki uruchomienia Kamikadze.

7. jezeli staliscie w miejcu a alienow nie bylo innych to moze byc tez opcja ze podstawili sb mine ACM a po prostu ty nie dostales z niej hita bo nie byles w zasiegu promieniowania

8. Temat nieaktywny, kłódeczka.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.