Blad Zbyt małe szkody laserów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika $MoRwA$, 13 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. $MoRwA$

$MoRwA$ User

Witam,postaram się streszczyc,mój problem polega na tym,że szkody moich laserów są zbyt niskie.
    Posiadam:10 LF-4,reszta laserów w dronach i na statku,2 LF-4 sa poulepszane na Level 6,2 na level 4,Apis jest na level 4,mam formację i design który dodaje szkód,grube lasery.
    Policzyłem,że powinienem zadawać około 6500 szkód,a zadaje po 4700.
    Czy robie,coś źle,np. przenieść LF-4 do dronów,albo na odwrót?
    Pozdrawiam

2. SλώczγK

SλώczγK User

tak najlepsze lasery czyli lf4 musisz wsadzić w drony

3. ART-357

ART-357 User

Najpierw poulepszaj drony na 16 lvl a potem mozesz lasery ulepszac, to sie bardziej oplaca.

Tak jak kolega wyzej napisal najlepsze lasery/osłony wsadz na drony a potem na statek jak juz na dronach miejsca nie bedzie.

4. =Aspazja=

=Aspazja= User

Od dłuższego czasu bezskutecznie szukam tabelki z wyliczeniami obrażeń zadawanych laserami w różnych konfiguracjach.Podobno takowa istnieje,ale gdzie?

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Myślę, że chodzi Ci o ten program :) >Klik<

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

6. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.