zdjęcie blokady

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika **skibi**, 26 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. **skibi**

**skibi** User

czy nie powinno byc tak ze jakiś klan ma wojne to powinna byc możliwosc atakowania graczy z wojny na x2 ,w tej chwili jest tak ze wiele klanów które maja wojny uciekaja na noc na x2 w wiadomym celu , a druga bardzo wazna sprawa kiedy BP zajmie sie problemem jakim sa klany mieszane ,bo w tej chwili zrobil sie chaos.

2. now2late

now2late User

W przypadku wojny klanowej powinna być nie tylko zdjęta możliwość bicia się na x-2 ale również i na x-1 własnej firmy zupełnie tak, jakby klan należał do wrogiej firmy.

Sugerowałbym zmianę Tytułu tematu, gdyż jest on mało-precyzyjny i gracze nie wiedzą o co chodzi więc nawet nie zaglądają.
    Sugerowany tytuł: Wojny klanowe na x-2 i x-1 własnej firmy.
    Oraz Ankietę typu: Za/przeciw wprowadzeniu tematu.
    Pomysł osobiście uważam za bardzo dobry. Co do drugiej sprawy, cóż nie dotyczy to pomysłu więc teoretycznie powinna zostać usunięta, ale zalecałbym Tobie zerknąć na utworzony już w tym celu temat tutaj: -->>Link<<--
    Tutaj zostawiam tzw. #MODREQUEST
    oraz **skibi** rozważyłbym propozycję zmiany tematu i tej ankiety, jeżeli nie masz możliwości zrobienia tego samemu, wpisz to w swojej własnej wiadomości:
    ----Start----
    Proszę o modernizację tego tematu w owy sposób:
    Tytuł: [Tu wpisujesz tytuł jaki chcesz by był tego tematu]
    Oraz Ankietę typu: [tu wpisujesz jakie opcje ma mieć ankieta]
    [dodajesz:] #MODREQUEST [i trzymasz kciuki, że jakiś miły/a moderator/ka się tym zajmie :)
    ----Stop----
    Zmianę tytułu zalecam gdyż:
    - obecny jest bardzo mało mówiący, dlatego Cały temat cieszy się małą ilością odwiedzin.
    - Każdy kto często pojawia się na forum i trochę już nawymyślał, wie, że dobry temat, to jest wstęp do Twojej wiadomości i albo on jest trafny i zachęci ludzi do czytania, albo tego nie zrobi. Jakby nie patrzeć wiele ludzi zaleciłoby Ci zmienienie na trafniejszy Tytuł, gdyż Temat ten który poruszyłeś jest bardzo ważny.
    Pozdrawiam.
    Ps. Moderatorzy w pewnym sensie o ile się nie mylę sami mogliby zmienić tytuł i dodać ankietę jeżeli uważają, że faktycznie jedno nie współgra z drugim, ale w wielu przypadkach temat albo jest usuwany, albo czekają jakiś czas aż gracz sam na to wpadnie by napisać taką prośbę :) - w gorszych przypadkach temat jest zamykany, z braku aktywności który jest czasem powodowany niestety nietrafnym tytułem tematu, bądź jego treścią.
    Ps2. Ja osobiście czytając tytuł tego tematu, myślałem, że chodzi o konta zbanowane w grze itd. wszedłem gdyż zaciekawiłem się tym.."Zdjęcie jakiej blokady?"

3. MOD_JD

MOD_JD User

Brak aktywności, kłódka

Pozdrawiam
    MOD_JD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.