Zdolności uników statków- propozycja

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika mikusiek2014, 19 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Mam pomysł na wprowadzenie nowej statystyki do statków i npc w grze.
    Chodzi mi o uniki tzn. każdy statek ma inny % strzałów od statków i obcych które w niego trafią. Czyli np. odrzutowce gwiezdne (czyli pheonix i leonov) mają najwyższą zdolność uników, myśliwce(Pirahna, nostromo, vengeance i spearhead) też mają dużą ale nieco mniejszą, a krążowniki (bigboy, goliath, eagis, citadel) mają najmiejszą szanse na unik. I tak samo u obcych; szybkie małe statki mają bardzo dobre uniki, a duże wolne niską. dało by to nowym graczą pewną szansze z graczami fe którzy głównie walą w słabych. Tak szanse by się trochę wyrównały. Co o tym myślicie?

A przypomniało mi się. konto premium które gracz dostaje na start (I TYLKO TO) zwiększa uniki o 50%

Posty łączymy, ostrzegam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 sierpnia 2015
  2. kris0211.

kris0211. User

Jeżeli pod pojęciem uników masz na myśli "pudłowanie" - wstrzymuję się od głosu. BigBoye i tak będą padać, a lepsi gracze mogą z profilem mieć większe szanse na unik niż nowi.

3. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Znowu jakies glupoty. NIE.

4. Bez sensu i tak by sobie nie dały flaksy z fe rady :) a od tego jest profil

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.