Zephyr

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Michers, 26 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Michers

Michers User

Serwus
    w opisie tego statku jest: UWAGA: Ładunki zostaną wyzerowane z każdym restartem serwera!
    U mnie zeruje przy każdej zmianie mapy .
    To błąd w opisie, czy muszę do warsztatu . Jeszcze na gwarancji :(
    Pozdrawiam

2. Ankalagon

Ankalagon User

A ten statek jest do czegoś przydatny? Ma trąbkę jak komar więc myślałem, że wzięto pod uwagę jeden z pomysłów na nowe statki nie pamiętam nazwy kolegi z forum ale coś kojarzę.

3. Cupak

Cupak User

Chyba dla autopiltów :rolleyes: których BP ceni, szanuje i kocha :eek:

4. Michers

Michers User

misje codzienne na pierwszej gali często robię złotą Vegą, myślałem, ze to jakaś alternatywa, w końcu dwa lasery więcej.

Ostatnie edytowanie: 26 grudnia 2019
  5. Laser_Jet

Laser_Jet User

Alternatywą dla tej popapranej przez właściciela gry byłby reset wszystkich serwerów i usunięcie wszystkich graczy którzy płacą im za dodatkowe programiki.

6. Ankalagon

Ankalagon User

to ta gra stanęłaby na progu bankructwa :D i nie mielibyśmy tak użytecznych statków jak "komarzy zefir"

A tak po za tematem czekam kiedy będzie można łączyć ze sobą statki tak jak klocki lego. Tam wymyslają jakieś moduły od razu niech zrobią możliwość łączenia np spedheda z cytką.

7. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Założyłem temat w sugestiach - może chociaż opis zmienią:

https://board-pl.darkorbit.com/threads/zephyr-opis.113022/

Taka przypadłość tego statku eliminuje go z używania do PvP. Nie da się zrobić szybkiego odwetu na innej mapie. Ewidentnie służy do gry na jednej mapie i ubijania NPC, a jago mocka pomaga tylko uciec szybko do strefy chronionej jak gracze wyczają, że ktoś używa go jako bota.
    Przypominam, że namawianie do używania Botów jest karane BANEM!!! Szkoda tylko, że tworzenie statków dla bociarzy już karalne nie jest :/.

Ostatnie edytowanie: 27 grudnia 2019
  8. |Dżordż|

|Dżordż| User

W sumie... Dosłownie statek zrobiony pod bociarzy i to w sumie nie ironicznie. Stuka sobie taki alienki a jak go jakiś "Łowca Botów" będzie chciał ubić to ucieknie z ponaddźwiękową prędkością. No nieźle.
    Ale z drugiej strony patrzmy pozytywnie. Przynajmniej nowy statek do chociaż CZEGOŚ się nadaje. :rolleyes:

=Aspazja= lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.