Zepsute liczydła.....

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *RONIN*, 13 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *RONIN*

*RONIN* User

Od kilku lat proszę o naprawienie liczydeł.....
    Żle liczą przy przetwarzaniu surowca, żle liczą przy sprzedaży surowca, nie zaliczają zestrzeleń alienów do misji /choć zestrzelenie jest czyste - czyli sam od poczatku do końca/ i tak jeszcze można chwilę wyliczać.
    Doczekam się wreszcie ?

2. kris0211.

kris0211. User

O jakie liczydła chodzi - w grze czy poza nią?

3. *RONIN*

*RONIN* User

Forum dotyczy tylko jednej gry /jak widzę trudno to niektórym zauważyć/ :):):)

Łopatologicznie:
    .........chodzi o przetwarzanie surowca w magazynie okrętu, sprzedaż w bazach lub przez PET-a, ponadto jak robi się misję to w oknie misji następuje zliczanie zestrzeleń składających się na tą misję etc.etc.etc.
    Dotarło ?
    Jak nie, to prościej nie potrafię !

4. kris0211.

kris0211. User

OK, teraz łapię o które chodziło (myślałem że może mówisz o liczyku Astrala ;) ) - ale niestety nie wiem czemu są zepsute ani jak to naprawić. Zrób standardowe czynności (jeśli jeszcze ich nie wykonałeś) a jak coś to pisz do pomocy. Przy misji może zaliczać do losowej zestrzelenia, jeżeli nie masz wybranej tej, do której chcesz, aby zliczało, ale jeżeli masz wybraną a mimo to liczy do innej - po prostu błąd. Miałem tak z kiedyś z umk.

5. *RONIN*

*RONIN* User

Tak to się dzieje jak masz wybrane równocześnie 2 misje z tymi samymi alienami.....

6. *RONIN* spokojnie i tak bywa w grze, że masz zaznaczonych kilka zadań z tymi samymi rzeczami do zrobienia w jednej chwili. Sam tak miałem z kilkanaście razy - szczerze cały czas tak mam :D, ponieważ misje na wroga to też są w to liczone. Po prostu gra jest tak skonstruowana, a zwłaszcza misje, że w niektórych przypadkach można w łatwy sposób się pomylić. Jak, np. ktoś ubije alienka z Low do misji, a się okazuje, że musi go zniszczyć w Epsilonie. I co poradzić? Kto mógł wiedzieć? Hehe, wiele tutaj widziałem, a pewnie i wiele więcej jest przede mną...

7. =Aspazja=

=Aspazja= User

Skończyłam wszystkie misje ,które sama mogłam,ale był czas,że miałam ich kilkanaście na raz.Rzecz ma się tak; jeśli po wbiciu na mapę nic nie klikamy w misjach,to zalicza nam do tej,która aktualnie się wyświetla.Jeśli sami przerzucimy na inną misję i zamkniemy okno (misji),będzie nam naliczać do tejże.Jest też opcja,że bijąc np mk do nowszej misji,zaliczy je nam do starszej,gdy w tamtej też były mk.

8. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.