Zesputy czat

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika $PQK3Y^^$T3GA^^C3P™, 13 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mówiąc krótko - od około tygodnia nie działa mi czat. Klikając odśwież za każdym razem otrzymuję informację, że połączenie z serwerem zostało przerwane. Nie mam bana na czat, bo mało się na nim udzielałem, przydatny jest do grupy. Proszę o pomoc.

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Proponuję standardowe czynności jak czyszczenie przeglądarki, zresetowanie routera a jak to nie pomoże to kontakt z pomocą techniczną :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. Ja mam to samo co kolega :) tylko chyba od jakiegoś miesiąca :) idzie się przyzwyczaić do gry bez czatu ale czasami jest to irytujące :0 próbowałem chyba wszystkiego co można zrobić (w tym porady od supportu). Połączenie z serwerem zostało przerwane.

4. SMERFNY

SMERFNY User

Napiszcie do suportu podajcie swoje IP oni już zrobią co trzeba, też tak miałem jakiś czas, suporterzy okazali się pomocni :)

5. Również miałem ten problem i zwróciłem się z tym do pomocy technicznej ale na sam początek może proponowałbym zrestartować Internet Explorer w ustawieniach, a jeżeli posiadasz przeglądarkę Microsoft Edge to musisz ściągnąć apkę "Reset Edge Home" albo coś w tym stylu :)
    U mnie jednak podziałało przesłanie adresu IP do supportu po czym jakimś dziwną czarną magią czat zaczął trybić bo chcieli niby sprawdzić czy moje IP gdzieś nie jest zablokowane zatem nie wiem co dostałeś w odpowiedzi od nich ale może przesłanie adresu IP rozwiąże wasz problem.
    Pozdrawiam.

6. Zrobię tak jak mówicie. Usunięcie danych z przeglądarki (cookies itp) nie pomogło. Posiadam Google Chrome, lecz już napiszę do nich z adresem IP, być może pomogą. Dzięki za pomoc.

7. snurfs

snurfs User

Witam. Mam tez problem z czatem , caly czas napis polaczenie z serwerem zostalo przerwane. Nwm. co mam robic bo z suportem sie jakos dogadac nie moge caly czas mi pisza o czyszczeniu. wyczyscilem wszystko , przeinstalowalem playera i nic. Pomysly ?

8. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Prosiłbym, abyś dalej wypowiadał się w tym temacie: >>>KLIK<<<. Nie jest to obowiązkowe, ale troszkę ułatwi mi pracę(rozmyślanie jak rozwiązać wasz problem).

Odpowiedz mi na takie pytania:
    1. Jakiej przeglądarki używasz(+jej wersja)?
    2. Czy próbowałeś na innej przeglądarce włączyć grę? Jeżeli tak to na jakich.
    3. Czy próbowałeś włączyć grę używając innego dostawcy internetu? Jeżeli tak to podaj aktualnego dostawcę oraz dostawców pozostałych(na których próbowałeś), opisz rezultaty.
    4. Czy po samym wejściu do gry w dzienniczku masz jakiś wpis?

Czekam na odpowiedzi. :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

9. snurfs

snurfs User

sprawa zalatwiona dzisiaj. wyslalem adres IP i po 5 min mialem juz czat :)

10. Jak sprawdzić mój IP i jeśli miałbym problem z czatem ? nie mam pojęcie a dopiero ucze się takie rzeczy... :)

11. snurfs

snurfs User

12. cześć, wiem że jest regulaminie nie wolno wklejać rozmowy z supportem dam tutaj cytat w regulaminie forum
    Nie chce wejść ten link bo może pojawić się wirus. Dzięki i też pomagam przypomnieć w regulaminie! :)

2.17. Podszywanie się pod członków ekipy i/lub wcielanie się w rolę moderatora

Bezwzględnie zabronione jest podszywanie się pod członków ekipy, a także wcielanie się w rolę moderatora. Dotyczy to zarówno nicków, awatarów, sygnatur, jak i wypowiedzi.

Naruszenie tego zakazu będzie skutkowało natychmiastową blokadą konta na forum.

Zabronione jest komentowanie wypowiedzi innych użytkowników w sprawach dotyczących interpretacji Regulaminu. Należy to wyłącznie do zadań moderatora. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać za pomocą formularza do pomocy technicznej.

Kara:
    Podszywanie się pod członka ekipy - 51 pkt

Pozdrawiam i zachęcam do przeczytania regulaminu do końca.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 września 2016
  13. snurfs

snurfs User

ale ja zadnej rozmowy ci nie wklejalem , podalem link gdzie sprawdzisz IP ;)

14. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Gracz snurfs podał bezpieczną stronę :)
    Proszę nie przejmować, to my(moderatorzy) pilnujemy przestrzegania regulaminu, a nie gracze. :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

15. snurfs

snurfs User

:) Sie nie przejmuje. Destrukcyjnych , zlych, zakazanych linkow bym tu nie wklejal ;)

16. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.