Zestaw niespodzianek dla Goliatha

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika LynkDynamit, 18 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cześć.
    Mam pytanie odnośnie nagrody specjalnej za wrota Epsilon podczas "Weekendu nagród specjalnych we WM", jaką jest
    " Zestaw niespodzianek dla Goliatha: Jeden design Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher albo Surgeon dla statku Goliath. (Jeżeli gracz już posiada jeden z powyższych designów, nie otrzyma identycznego) ".

Napisane jest, że jeżeli gracz posiada jeden z tych dresów to nie dostanie takiego. Czy to działa tak, że jak mam już Peacemakera, Soveregina, Vanquishera i Centaura to pewne jest, że dostanę za wrota Surgeona? Czy przyznają mi np. Centaura, ale nie otrzymam go z tego powodu, że jest już na moim koncie?

Po prostu nie wiem czy składać te wrota, bo jak mam dostać coś co już mam to nie opłaca mi się marnować urki, ale jak posiadając 4 dresy, mam pewność, że dostanę tego piątego to wówczas składam.

Dzięki za pomoc :D
    Z fartem :D

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Już tłumaczę ;) Jesli dostaniesz taki sam statek, który już posiadasz dostaniesz dodatkowo 10k uri za statek tak jak przypadku skrzyń pirackich. Jeśli chodzi o Surgeona to nie masz wówczas 100% szanszy, że go od razu dostaniesz. Musisz próbować, aż szczęście dopisze ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Zbyt pięknie by było jakbyś miał pewność, że dostaniesz :D ja 2x zmontowałem wrotka na ten event, tylko to było już ładne kilka miesięcy temu. 2x trafiłem na tego dla vru (nie pamiętam nazwy). Oczywiście dostałem go raz, a po drugich może dali w zamian 10k uri, może nic, nie pamiętam. Po drugich wrotkach olałem ten event. W każdym razie jeśli nic się od tego czasu nie zmieniło to lepiej daj sobie spokój, pewnie i tak niedługo surga dadzą w kalendarzu za logowanie...

4. No to jednak nie jest tak kolorowo jak myślałem. W tym przypadku szkoda marnować hajs na epsilona.
    Dziękuję za odpowiedzi i temacik jest gotowy do archiwum :)

5. MOD_Moth

MOD_Moth User

To zamykamy,

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.