zeta. jak zdobyć havoci ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *POGROMCA*43, 18 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jesli to nie ten dział proszę o przeniesienie . poradzi ktos jak zdobyc havoci bo robiłem juz z 10 zet i ani razu nie trafiłem havoców. dodam że robiłem zete na podwojnych nagrodach i w srodku tygodnia i dalej nic nie wypada. poradczie proszę coś aby zdobyc havoci. dzięki wszystkim za porady ewentualne. pozdro

2. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

havo nie jest gwarantowane jak wiadomo. masz szanse 50/50. ja zawsze zety jak robiłem, to pet zbierał surówki wszystkie i trzymam sie zazwyczaj lewej strony mapki. w ciągu ostatniego miesiąca zrobiłem 8 zet, z czego z 6 wypadły po 2 havo

3. |Dżordż|

|Dżordż| User

Niestety musisz poddać się RNG. Z Havocami sam wielkiego kłopotu nie miałem ale Herculesy... 8 dostałem z może 10 wrót Kappa ale ostatnie 2 wymagały ode mnie 10 kolejnych.

Havoc ma chyba 45% szansy, ale choćby było to i 99% to wciąz możesz zrobić 100 i nic nie dostać.

4. ismiech

ismiech User

Nie no już bez przesady, toż to wierutne zabobony :)
    RNG to RNG - raz łaskawe, a raz bezlitosne. Osobiście mam około 55-60 zet zrobionych na podwójnych nagrodach i 38 havo w hangarze

5. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

zabobony, czy też nie, coś w tym jest. 134 havo (wliczam te przetopione na spartany) a zet zrobionych 156. to chyba przemawia troszke za tym, że są chyba jakieś dziwne skrypty które tym sterują. dodam jeszcze, że każdą zet robie od razu w nocy z soboty na niedziele, gdy rozpoczyna sie podwojenie nagród

6. ismiech

ismiech User

Skłamałem - mam 40 zet zrobionych (właśnie odkryłem że można to sprawdzić w rankingu, głupi ja :)), zasadniczo 3-4 sztuki zrobione również w tygodniu gdy nagrodą był i-oil (nawet mimesis się trafił), do tego komplet havo miałem zebrane na 33% szansie (2015r), reszta już na 45%.

Pozostanę jednak wierny matematyce i rachunkowi prawdopodobieństwa. Autor wątku ma po prostu pecha :)

7. mam ogromnego pecha ...

8. leser

leser User

he, ja mam zrobione 105 zet i zawsze na podwójnych. Mam 28sztuk także kilkanaście procent szans na drop

9. -dshh14-

-dshh14- User

ILOŚĆ - ZETA

RangaNazwaWartość
    1[​IMG]KЩΛZΛЯ[£][​IMG]321
    2[​IMG]~*WilD-Women*~[​IMG]268
    3[​IMG]pl2_-ziomus1990-[​IMG]257
    4[​IMG]manieczek[​IMG]226

10. mm70_9

mm70_9 User

Problem jest taki że jak potrzebujesz to nie lecą a jak nie to wypadają prawie za każdym razem... mnie na 151 zet uzbierało się 141 havoc

ANGEL_UA lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.