Zety...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika vorilhon, 13 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. vorilhon

vorilhon User

Witam! Ktoś może wie, kiedy te Zety naprawią? Na razie cisza...

2. ja mam problem z ich zlozeniem. Mam okolo 70 czesci i uzylem juz ponad 200 energii i tylko 1 czesc...

3. vorilhon

vorilhon User

Chodzi o to, że ja już mam złożone, na 3 fali mnie zapętliło w przeskoku, podobno jakiś błąd i naprawiają, trochę długo, może dadzą jakąś wiadomość...

4. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Też mam do ukończenia ale raczej będę czekał do niedzieli, raz że może będą znowu podwójne nagrody a dwa do tego czasu powinno się już wszystko wyjaśnić

5. Jak naprawią to napiszą w oficjalnych ogłoszeniach :) Nic nie pozostaje tylko czekać ;)

6. Nie ma co zakładać kolejnego tematu :) Naprawią to napiszą musimy uzbroić się w cierpliwość :)
    Na pewno będą w niedzielę podwójne ;)

7. vorilhon

vorilhon User

Wie ktoś coś na temat Zet? Naprawili już? Można kontynuować? - mam 3 fale zrobione, potem mnie zapętliło...

8. Pewnie nie naprawili jeszcze bo nic nie napisali -.-

9. ViperΔ

ViperΔ User

No to 3 miesiące bez zet, no trudno

10. kris0211.

kris0211. User

Wskoczyłem dziś w zetę, zrobiłem parę fal i żadnych błędów ze skakaniem nie było. Więc chyba naprawione :)

11. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Chyba nie całkowicie. Mnie uwięziło przy próbie wejścia we wrota.
    Niestety muszę się znowu upokorzyć przed PT i prosić o wyciągnięcie.

12. kris0211.

kris0211. User

To dziwne, "u mnie wszystko działa". Widać że problem nie dotyka wszystkich, a to już ciekawy przypadek. :eek:

13. Krzysioo67

Krzysioo67 User

No niestety, wg BP też , "u nas wszystko działa", no i nieśmiertelne "Szanowny graczu...wyczyść ciasteczka".

14. vorilhon

vorilhon User

Ech, szkoda gadać, następna próba i znowu porażka, naprawią to kiedyś?

15. Misje na graczy koło 2 lat robili to myślę że może taki okres czasu im wystarczy na zety ;)

16. spokojny

spokojny User

Pp tygodniu czekania napisalem do suportu ze od tygodnia jestem uwienziony w ZETA
    Szybko mnie uwolnili
    Wlasnie chcialem tom ZETE dokonczyc
    Chcialem bo znowu mnie zawiesilo

Dlaczego nie zablokujom tej ZETY skoro nie dziala
    Mieli by mniej roboty!!!!!!!!!

17. spokojny

spokojny User

Czyszczenie nic nie daje-na nowo wgralem win10 to Terz nic nie dalo

18. no to kolejna piekna odpowiedz czyli taka ze posostaje nam czekac az naprawia <<< (haha)

19. Zary-pl

Zary-pl User

Własnie skonczyłem Zete wszystko działa jak należy:)

20. vorilhon

vorilhon User

Może u ciebie działa, u mnie nie, przy próbie skoku zastaję zawieszony, nie pomagają standardowe procedury z PT, co ciekawe, inne wrota działają, wczoraj skończyłem Hadesa...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.