Zety...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika vorilhon, 13 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zary-pl

Zary-pl User

W zeszłym tygodniu tak miałem ze przy skoku zawieszało wczoraj zaistalowałem aktualizację flasza i dzis całe wrotka poszły jak z płatka:) potwierdzam inne wrota działają bez zarzutu

2. Ghost_User

Ghost_User User

BP, przechodzicie samych siebie jeśli chodzi o błędy...
    Szkoda, że jeśli jakiś problem nie dotyka 100% graczy to muszą oni pisać do PT i tam otrzymują odpowiedź "wyczyść ciasteczka, zaktualizuj Flasha".
    Mam nadzieję że akurat to naprawią szybko (czyli w czasie krótszym niż rok), bo jakby nie patrzeć Zety to dla niektórych podstawowe źródło dorobku...

3. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Tyle że ci mogą ewentualnie składać inne wrota, a co z tymi którzy przechodzą Zetę dla części do Kronosa. Tego nie przeskoczę w żaden sposób.

kris0211. i Ghost_User lubią to.
  4. Pal części do Kronosa, a Havo jako Havo albo do złożenia spartana? :)

5. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Akurat dla mnie najważniejsza jest część do Kronosa. Brakuje mi tej jako ostatniej części. Składam i przechodzę inne wrota ale nie będzie mi zaliczać ich do nowej edycji składania Kronosa.
    Szkoda że ma żadnego info czy są jakieś postępy w tej sprawie.

6. vorilhon

vorilhon User

Witam!!! Coś wiadomo, czy naprawili już te Zety, bo cisza na ten temat...

7. poland102

poland102 User

w poniedziałek i wtorek robiłem 2 zety...all ok było:)

/ w tym tygodniu/

Ostatnie edytowanie: 23 czerwca 2017
  8. vorilhon

vorilhon User

W tym tygodniu?

9. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Ale czy wcześniej miałeś problemy z Zetami, bo ten problem nie występował u wszystkich, więc to że teraz je zrobiłeś niekoniecznie musi oznaczać że naprawili problem globalnie.

10. vorilhon

vorilhon User

Też jestem ciekawy...

11. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Problem niestety nadal występuje globalnie. Nadal trwają prace nad jego rozwiązaniem. :)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

12. vorilhon

vorilhon User

Dzięki, prosimy o info, kiedy ten problem zostanie naprawiony...

13. vorilhon

vorilhon User

Dzisiaj przeszedłem te wrota, być może już naprawione, jeśli tak, to temat do zamknięcia...

14. Krzysioo67

Krzysioo67 User

U mnie też już wszystko działa.

15. vorilhon

vorilhon User

No to można zamknąć...

16. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

To zamykamy :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu: