Zeus day

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika Annnk, 4 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Annnk

Annnk User

Witam
    Wczoraj od godziny 00 wybiło tak zwane zeus day, więc zacząłem zbierać złote skrzynki, zebrałem ich bardzo dużą ilość aż straciłem chęci dalszego zbierania (około 2 tysięcy skrzyń) i nie dostałem żadnej części do Zeusa, kombinowałem na wszystkie sposoby zbierając na różnych mapach w różnych miejscach chociaż podobno nie ma to znaczenia, Mój znajomy również zebrał ich bardzo dużą ilość i również nie dostał żadnej części, więc moje pytanie brzmi skąd wziąć części do zeusa

2. CichyP

CichyP User

Jak to nie wiesz kup uri
    A za uri Zeusa

3. *ice*.

*ice*. User

Dokładnie tak, jedynie zakup za urke gwarantuje pewne wejście w posiadanie wymarzonego Zeusa

4. -OMEN-

-OMEN- User

Na 2 tyś skrzyń ani jednej części to nie jest normalne. Mi średnio na 100 otwartych skrzynek wypadały 2 części do Zeusa. Do Apisa zdecydowanie częściej leciały elementy.

5. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,

Tak działa prawdopodobieństwo - dopiero przy większych ilościach kluczy można mówić o problemie. Jeżeli nie ma więcej zgłoszeń jak tylko te dwa, to bardzo możliwe, że jest to zwykły "niefart" ;)

Z poważaniem,
    MOD_ZERO