Zielone klucze i składanie zetow

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Haxite, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Haxite

Haxite User

czy jest mozliwosc zdobycia kluczy bez uri?? i jak sie składa te zety ?? czy czesci sa w skrzyniach czy jakos sie je zdobtwa??

2. 1. Jest.
    2. W materializatorze.
    3. Za uri lub z darmowych energii ew. palladium

Doprecyzujesz post i jakoś po ludzku napiszesz pytanie to dostaniesz precyzyjniejszą odpowiedz. Tobie się nie chce zadać konkretnego pytania mnie się nie chce domyslać o co Ci chodzi.

3. Haxite

Haxite User

to może tak, chciałbym sie konkretnie dowiedzieć czy da się jakoś zdobyć zielone klucze bez kupywania ich za uri w sklepie?? mozesz mi wytłumaczyć co to jest ten meterailizator?? i jak się zdobywa paladium bądz jak sie go wytwarza??

chciałbym też dowiedzieć się konkretnie w jaki sposób zdobywa się te klucze

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 kwietnia 2015
  4. Haxite

Haxite User

Dzięki

5. *(PREZES)*

*(PREZES)* User

klucze też można zdobyć w trakcie trwania eventu -gdzie latają te demanery ( ze skrzynki którą zostawia gdy się go zestrzeli można zdobyć 20 kluczy)

6. Haxite

Haxite User

jestem nowy w tej grze i nie wiem czy dam rade zabic demanera ;p ( mam dopiero 14 lvl o słabe dmg)

7. Raczej teraz nie sprawdzisz bo event na Demanery się skończył :D
    Dałbyś radę ponieważ bije go duża ilość graczy i zadaje nie tak duże obrażenia :)

8. Demaner jest grupowy. Raczej martw się o to czy Cie przy nim nic nie zatłucze.

9. *(PREZES)*

*(PREZES)* User

przy demanerze liczy się bardziej reflex+ full napędy żeby jako pierwszy chwycić skrzynkę

10. Haxite

Haxite User

mam jeszcze jedno pytanko czy zeby zbudowac drona ZEUS lub tego drugiego musze zdobyc 45 czesci do niego ??

11. Błagam Cię. Przeczytaj FAQ. Wszystko masz opisane. Nie musisz. Każdy plan budowy OBNIŻA koszt budowy drona.

12. Jaskier

Jaskier User

Wpisz w google "darkorbit drony" i wyskoczy ci na samej górze świetna stronka z wszystkimi rodzajami dronów, jakie co i za ile. (a tu masz linka - https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-drony.2386/)
    A jak już tu jestem to sam mam pytanko - Jak sie zbiera częćci do ZEUSA? Tak jak do apisa, czy najpierw trzeba zetrać jednego żeby składać drugiego?

13. Części do Zeusa są dostępne tylko w czasie trwania eventu na niego z żółtych (złotych) skrzyń. Mogę (ale nie wydaje mi się) mylić. Pozdrówka.

PS. Nie mylę się. https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-drony.2386/#post-7830

14. Jaskier

Jaskier User

A wiadomo coś, kiedy taki event najbliższy będzie? Te złote skrzynie można otwierać zwykłymi kluczami? (tak dla pewności)

15. Pewnie jutro. :)

16. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.