Zielone skrzynki pirackie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika mirraj26, 5 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mirraj26

mirraj26 User

Witam czasami po zniszczeniu aliena wyskakuje zielona skrzynka piracka, chodzi mi o to aby mieć dostęp do tej skrzynki bez klucza byłaby to taka premia w walce,czy jesteś za?

2. kris0211.

kris0211. User

Na razie wstrzymuję się od głosu. Ktoś może w ten sposób nabijać sobie różne rzeczy ze skrzynek bijąc Streunery na x-2.

Jeśli już to tylko za silniejsze alieny np. Uber Lordakium.

3. jeżeli już to wprowadzać to tak jak kolega wyżej wspomniał powinien być limit
    wg mnie uber lordakium to za silne słabsi też powinni z tego korzystać proponuje od boss lordakium

Ostatnie edytowanie: 5 stycznia 2016
  4. mirraj26

mirraj26 User

Im mocniejszy alien tym skrzynka bardziej bogatsza.

5. jak by coś takiego miało powstać to pewnie i znając tą gre to szansa na skrzynke z owego aliena była by równa 1 do 10 tyś ; )

6. LIS_LEON

LIS_LEON User

Jak dla mnie zupełnie nietrafiony pomysł. A jak ktoś nie weźmie tej skrzynki, to ktoś inny ją bierze bez klucza? A jak ktoś wróci po dłuższym czasie i będzie brał swoją skrzynkę o której zapomniał to system ma pamiętać żeby mu klucza nie zabrać? Za dużo kombinacji. Ja za to proponowałbym żeby z alienów skrzynki nigdy nie wypadały. Bo kota można dostać jak się bija dużego aliena dla surki, do jakiejś misji i akurat wtedy wypada ta durna skrzynka...

7. MOD_JD

MOD_JD User

Sam problem że ktoś inny moze wziąsć skrzynkę można rozwiązać w ten sposób że skrzynka jest niewidoczna dla innych graczy. Znika na 20 sekundach więc nie byłoby zabierania"później". Kolejna sprawa to nagroda...osobiście uważam że powinna być adekwatna do siły aliena, żeby nie wypadało ammo x2 z uber krystallona czy innego silnego alienka. Poza tym szansa na skrzynki bez klucza tylko z uberów spowoduje że bardzo silni gracze będą bić ubery i innych graczy którzy tez chcą ubery pobić, więc może by skrzynki bez klucza wypadały z losowych alienów po prostu w innym kolorze, żeby nie było wątpliwości że można bez klucza ją zebrać. Kolejna kwestia która się pojawia to jak podzielić łup w przypadku bicia aliena w grupie... po prostu z takich alienków by nie wypadały skrzynki.

Pozdrawiam
    MOD_JD

8. mirraj26

mirraj26 User

Podzielam opinie MOD_JD skrzynki wypadały by z losowych alienów w kolorze powiedzmy żółtym, ostatnio ubijałem cały czas annihilatora i co czwarty lub piąty wypadała mi skrzynka piracka.

9. MOD_JD

MOD_JD User

Brak aktywności, kłódka

Pozdrawiam
    MOD_JD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.