Zielone skrzynki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika DiabełzVRU, 21 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, mam propozycje aby zielone skrzynki można było zamieniać na obsydianowe, apokalipsy itd. Na przykład za 10 zielonych możemy zamienić na 1 obsydianową i tak z innymi. Ta możliwość mogłaby być w montowni. Ja wolałbym zebrać 100 zielonych i zamienić je na 10 obsydianowych i mieć szanse na lf4, surgeona i tartarusa. Dla mocniejszych graczy którzy i tak mają full eq to nic się nie zmieni otwierają nowe skrzynki po desingi i tyle. Mój pomysł nie jest idealny ale można go troche zmienić i może uatrakcyjnić grę.

2. ViperΔ

ViperΔ User

Jestem na nie chociaż było by fajne. A dlaczego? Lepsi gracze za dużo by zyskali bo mają dużo uzbierane skrzynek a ten kto nie ma to z rabatem + premką + może przecka to można byłoby sobie kupować te klucze i otwierać obsydiany czy te inne fajne skrzyneczki. Te ''fajne'' skrzyneczki są po to żeby gracz kupił je za pieniądze czy małe ich ilości składać z wrót za uridium/ene a uridium trzeba zebrać a jak się nie chce to się kupuje a jak się robi wrota za ure to raczej się kupi rabat co zawsze daje minimalny zastrzyk gotówki :p

3. 10 kluczy? Za mało zdecydowanie 10 kluczy to 15k urki (bez rabatu znizki premki) a jak komuś dropnie 400k urki z 1 klucza ? :p Pomysł nie głupi ale 1 klucz obsydianowy powinien być równy około 50-70 zielonych kluczy :) I BP na tym nie zarobi więc pomysł nie przejdzie
    EDIT: Żeby nie robić nowego tematu a mój pomysł ma coś wspólnego z obsydianowymi skrzyniami to napisze tu :p Mój pomysł to:
    Za każdym razem kiedy są obsydianowe,apokalipsy itd skrzynie to żeby był link na stronie głównej do nagród :D Nie każdy lubi szukać po angielskich forach ;)

Ostatnie edytowanie: 21 maja 2017
  4. -gustaf-

-gustaf- User

Rowniez na nie.Mozliwosc kupienia zielonych kluczy i wymianie na inne jest rownowazna z zakupem innych kluczy a powinny byc rzeczy ktore zdobywa sie na rozne sposoby oprocz zakupu ich jak lf4 , havo czy herki.Mozna by jednak wprowadzic je do zielonych skrzyn na podobnej zasadzie jak zwiekszona szansa na lf4.

5. Nie klucze do zielonych to do zielonych. Pomysł był zapewne kierowany chęcią otwierania innych skrzyń za bezcen :) Prawda taka że jak chcesz otworzyć inną skrzynkę zmontuj albo kup klucz :)

6. bryan52

bryan52 User

Przeprasza że tutaj ale gdzie znajdę jakiś temat o uridium ??? Z góry dziękuję za odpowiedz ;)
    A jeśli nie ma takiego to może od razu tutaj zadam do ludzi którzy siedzą nad tą grą czy jest możliwość dostania odpowiedniej ilości uridium oczywiście nie od tak sobie.
    I tak to jest pytanie na poważnie ;) Jeszcze raz z góry dziękuję za odpowiedz ;)

7. Ghost_User

Ghost_User User

Nie bo "koksy" za bardzo skorzystają. Jak napisał lindzior : Jak chcesz otwierać różne skrzynki to zdobądź różne klucze, a nie wymieniaj ich.

8. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.