Zielone skrzynki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika shadow731, 4 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. shadow731

shadow731 User

Witam

Czy dziś jest potrójna szansa na LF 4 z zielonych skrzynek?

2. Skiera0306

Skiera0306 User

Tak. Dzisiaj jest potrójna szansa na LF4 oraz zwiększona szansa na inne cenne przedmioty. Osobiście zdobyłem dzisiaj 2 LF4 z 39 kluczy.

3. Ja dziś z 37 kluczy dostałem samą amunicję i nic więcej :(

4. Zużyłeś 37 kluczy i żadnego lasera ??

Oszukiści !

5. Ale i tak od początku gry jakieś 300 skrzynek otworzyłem i z tego 4cz do apisa, 1 do zeusa i nic więcej, więc się przyzwyczaiłem xD

6. Ja otworzyłem ponad 3.000 i do kompletu dopiero Kappami dobiłem. ;)

7. Conan. Proszę Cię...nie załamuj mnie. Liczę na komplet LF4 z samych Kapp. Ilości Ci nie podam (publicznie) bo nie lubię zdradzać swojego wyposażenia (miedzy innymi dlatego nie zadaję pytań w watku "w co dalej inwestować") Ale 3000 kluczy i do tego Kappy? Zaczyna mnie to przerażać. :)

8. Zapomniałem dodać, że paręnaście Epsilonów też miało w tym udział. :D

Prawdę mówiąc, to sporo kluczy poszło bez jakichkolwiek promocyjnych eventów.

Jeśli będziesz otwierał skrzynki tylko w czasie podwójnej/potrójnej szansy na znalezienie w nich LF4, to powinno wyjść mniej/taniej. :rolleyes:

9. Krzysioo67

Krzysioo67 User

W miarę normalny wynik, mam podobnie. I to nawet że nie mam jeszcze kompletu LF-4.
    Teraz na 100 kluczy: 1LF-4 i 1 LF-3 plus ammo i jakiś moduł. Normalka.

10. No ale jak już skompletujesz, to czeka na Ciebie deser... :rolleyes: - Ulepszenia. :D

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2015
  11. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Wiem o tym, czasem dla urozmaicenia sobie gry robię przerwę w robieniu wrót, zbieram uri i ulepszam po dwa laserki i jedną osłonkę. B.wolno widać efekty. Może im bedzie więcej to będą większe.

12. -dshh14-

-dshh14- User

OJ nieladnie tak sie nabijac

13. BA_Matroz

BA_Matroz User

Już po evencie a odpowiedź została udzielona więc zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.